آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,848
تعداد مقالات32,322
تعداد مشاهده مقاله41,447,901
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,648,753
متولی جلالی, مریم السادات, صادقی, : سید مصطفی, روفی گری حقیقت, شیوا. (1397). تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), 24-33.
مریم السادات متولی جلالی; : سید مصطفی صادقی; شیوا روفی گری حقیقت. "تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 2, 1397, 24-33.
متولی جلالی, مریم السادات, صادقی, : سید مصطفی, روفی گری حقیقت, شیوا. (1397). 'تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), pp. 24-33.
متولی جلالی, مریم السادات, صادقی, : سید مصطفی, روفی گری حقیقت, شیوا. تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 1(2): 24-33.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب