آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,728
تعداد مقالات31,071
تعداد مشاهده مقاله28,670,803
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,303,356

1.

اثرات اسانس گیاهان نعناع فلفلی و رزماری بر عملکرد، وزن اندام‌های داخلی و برخی فراسنجه‌های خونی بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 33، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 915-927
یونس مولودی؛ محسن دانشیار

2.

اثر ضد قارچی چند عصاره خام آبی گیاهی در کنترل بیماری کپک خاکستری (Botrytis cinerea) میوه توت‌فرنگی در مرحله پس از برداشت

دوره 32، شماره 6، اسفند 1395، صفحه 1099-1108
فریبا یوسفی؛ نادر حسن‌زاده

3.

اثر متیل‌جاسمونات و تنش شوری بر ویژگی‌های فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 33، شماره 3، مرداد 1396، صفحه 449-465
الهه وطن خواه؛ بهناز کلانتری؛ بابک عندلیبی

4.

اثر نسبتهای مختلف سه کود N,P,K بر وزن تر،وزن خشک ، سطح برگ و میزان اسانس گیاه نعناع فلفلی Mentha piperita L

دوره 20، شماره 2، مرداد 1383، صفحه 131-148
مریم نیاکان؛ رمضانعلی خاوری نژاد؛ محمدباقر رضایی

5.

بررسی تأثیر زمان برداشت برکمیت و کیفیت اسانس دو گونه Salvia officinalis L. و Mentha piperita L. در استان خوزستان

دوره 26، شماره 4، بهمن 1389، صفحه 531-543
مهدی میرزا؛ بی‌بی فاطمه قریشی؛ آقاجان بهادری

6.

بررسی تنوع در ژنوتیپهای سه گونه نعناع ( .Mentha piperita L.، M. aquatica L و M.spicata L ) در واکنش به شوری

دوره 19، شماره 4، بهمن 1382، صفحه 349-366
سیدرضا طبائی عقدائی؛ محمدباقر رضایی؛ اکبر نجفی آشتیانی

7.

بررسی عملکرد نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت روشهای تغذیه مختلف (متداول، ارگانیک و تلفیقی)

دوره 31، شماره 5، آذر 1394، صفحه 903-918
محمدرضا کدوری؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ غلام‌حسین رحمانی

8.

بررسی فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی، پرولین، قندهای محلول، رنگریزه‌های فتوسنتزی و اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در واکنش به محلول‌پاشی سالیسیلیک اسید و تنش منگنز

دوره 32، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 71-82
دیاکو رسولی؛ محمود سلوکی؛ براتعلی فاخری؛ صدیقه اسمعیل‌زاده بهابادی

9.

تأثیر تنش خشکی و جاسمونیک اسید روی صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 33، شماره 2، تیر 1396، صفحه 268-280
عزیزاله خیری؛ هانیه توری؛ نجم الدین مرتضوی

10.

تأثیـر کودهـای شیمیـایی بر کمیـت و کیفیـت اسـانس گیـاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در مرحله رویشی (برگ) و زایشی (سرشاخه‌های گلدار)

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1382، صفحه 1-14
مریم نیاکان؛ رمضانعلی خاوری نژاد؛ محمدباقر رضایی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب