آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,081
تعداد مشاهده مقاله29,019,532
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,333,660

1.

بررسی اثرات نعناع، جعفری، شوید، گشنیز، سیر و ریحان بر عملکرد، فاکتورهای خونی، سیستم ایمنی، مورفولوژی روده و طعم گوشت در جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 3، مرداد 1394، صفحه 446-459
مینو میرزاوند؛ شعبان رحیمی؛ محمدعلی سحری

2.

تأثیر محلول‌پاشی عناصر غذایی بر کمّیت و کیفیت اسانس نعنا فلفلی (Mentha piperita L.) در سطوح مختلف آبیاری

دوره 38، شماره 4، دی 1401، صفحه 651-668
عبدالله جوانمرد؛ مهدی رحیمی؛ مصطفی امانی ماچیانی؛ محسن جانمحمدی؛ ریحانه حبیبی ماچیانی

3.

مقایسه ترکیب‌های شیمیایی اسانس اندام‌های رویشی و زایشی گیاه وشا (Dorema ammomiacum D. Don.) منطقه شهسواران کاشان

دوره 30، شماره 5، آذر 1393، صفحه 746-755
حسین بتولی؛ عبدالرسول حقیر ابراهیم‌آبادی؛ بهرام محمودی؛ اسماء مازوچی

4.

مقایسه ترکیب‌های شیمیایی اسانس سه گونه از جنس پونه‌سا (Nepeta L.) در منطقه کاشان

دوره 28، شماره 1، اردیبهشت 1391، صفحه 161-175
حسین بتولی؛ جواد صفائی قمی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب