آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,829
تعداد مقالات32,098
تعداد مشاهده مقاله40,864,089
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,113,713
میرزاوند, مینو, رحیمی, شعبان, سحری, محمدعلی. (1394). بررسی اثرات نعناع، جعفری، شوید، گشنیز، سیر و ریحان بر عملکرد، فاکتورهای خونی، سیستم ایمنی، مورفولوژی روده و طعم گوشت در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), 446-459. doi: 10.22092/ijmapr.2015.101880
مینو میرزاوند; شعبان رحیمی; محمدعلی سحری. "بررسی اثرات نعناع، جعفری، شوید، گشنیز، سیر و ریحان بر عملکرد، فاکتورهای خونی، سیستم ایمنی، مورفولوژی روده و طعم گوشت در جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 3, 1394, 446-459. doi: 10.22092/ijmapr.2015.101880
میرزاوند, مینو, رحیمی, شعبان, سحری, محمدعلی. (1394). 'بررسی اثرات نعناع، جعفری، شوید، گشنیز، سیر و ریحان بر عملکرد، فاکتورهای خونی، سیستم ایمنی، مورفولوژی روده و طعم گوشت در جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), pp. 446-459. doi: 10.22092/ijmapr.2015.101880
میرزاوند, مینو, رحیمی, شعبان, سحری, محمدعلی. بررسی اثرات نعناع، جعفری، شوید، گشنیز، سیر و ریحان بر عملکرد، فاکتورهای خونی، سیستم ایمنی، مورفولوژی روده و طعم گوشت در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 31(3): 446-459. doi: 10.22092/ijmapr.2015.101880


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب