آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,045
تعداد مقالات34,061
تعداد مشاهده مقاله46,449,967
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,515,117
میرزاوند, مینو, رحیمی, شعبان, سحری, محمدعلی. (1394). بررسی اثرات نعناع، جعفری، شوید، گشنیز، سیر و ریحان بر عملکرد، فاکتورهای خونی، سیستم ایمنی، مورفولوژی روده و طعم گوشت در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), 446-459. doi: 10.22092/ijmapr.2015.101880
مینو میرزاوند; شعبان رحیمی; محمدعلی سحری. "بررسی اثرات نعناع، جعفری، شوید، گشنیز، سیر و ریحان بر عملکرد، فاکتورهای خونی، سیستم ایمنی، مورفولوژی روده و طعم گوشت در جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 3, 1394, 446-459. doi: 10.22092/ijmapr.2015.101880
میرزاوند, مینو, رحیمی, شعبان, سحری, محمدعلی. (1394). 'بررسی اثرات نعناع، جعفری، شوید، گشنیز، سیر و ریحان بر عملکرد، فاکتورهای خونی، سیستم ایمنی، مورفولوژی روده و طعم گوشت در جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), pp. 446-459. doi: 10.22092/ijmapr.2015.101880
میرزاوند, مینو, رحیمی, شعبان, سحری, محمدعلی. بررسی اثرات نعناع، جعفری، شوید، گشنیز، سیر و ریحان بر عملکرد، فاکتورهای خونی، سیستم ایمنی، مورفولوژی روده و طعم گوشت در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 31(3): 446-459. doi: 10.22092/ijmapr.2015.101880


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب