آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,912
تعداد مقالات32,834
تعداد مشاهده مقاله43,173,607
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,721,020

1.

Antioxidant and Antimicrobial Capacity of Phenolic Compounds of Mango (Mangifera indica L.) Seed depending upon the Extraction Process

دوره 7، شماره 2، آذر 2018، صفحه 209-219
A. Thalia Bernal-Mercado؛ Cristhian Acevedo-Hernandez؛ Brenda A. Silva-Espinoza؛ M. Reynaldo Cruz-Valenzuela؛ Gustavo A. Gonzalez-Aguilar؛ Filomena Nazzaro؛ Mohammed Wasim Siddiqui؛ J. Fernando Ayala-Zavala؛ Florinda Fratianni؛ F. Javier Vazquez-Armenta

2.

Antioxidant Compounds and Activity of the Medicinal Plants Tagetes sp. and Clinopodium sp. from Indigenous Communities in Mexico

دوره 13، شماره 2، شهریور 2024، صفحه 417-428
Monica L. Pérez-Ochoa؛ Araceli M. Vera-Guzmán؛ Jose Luis Chavez-Servia

3.

Antioxidants and Anticancer Activity of Beetroot (Beta vulgaris L.) Extract

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 آذر 1403
Malik K. Wadi؛ Ibtehaj M. Hakeem

4.

A Review of Secondary Metabolites and Inhibitory Effect of Medicinal Plants on some Plant Pathogens

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 2025، صفحه 1-8
Ali Rahimi؛ Hadi Karimipour Fard؛ Hamid Mohamadzadeh

5.

Effects of Chromium on Enzymatic/Nonenzymatic Antioxidants and Oxidant Levels of Portulaca oleracea L.

دوره 8، شماره 1، تیر 2019، صفحه 21-31
Raheleh Rahbarian؛ Elham Azizi؛ Assieh Behdad؛ Atena Mirbolook

6.

Evaluation of Phytochemical, Total Phenolic and Flavonoidcontent, Antioxidant Activities, and Repelling Property of Sambucusebulus

دوره 9، Special، خرداد 2020، صفحه 97-105
Farzad Motevalli-Haghi؛ Hamed Fathi؛ Mohammad Ali Ebrahimzadeh؛ Shahram Eslami؛ Mohsen Karamie؛ Masoumeh Eslamifar؛ Omid Dehghan

7.

Green Tea (Camellia sinensis) Extract Induces Systemic Acquired Resistance against Witches’ Broom Diseases of Citrus aurantifolia

دوره 9، Special، خرداد 2020، صفحه 7-16
Saeed Mollaei؛ Zohre Ghanavi

8.

Investigation and Determination of the Presence of Resveratrol in the Leaves of 99 Grapevine Varieties from the Western Anatolia Region in Turkey

دوره 11، شماره 1، تیر 2022، صفحه 1-8
Ezgi Rojda Taymaz؛ Mehmet Emin Uslu

9.

Optimization of Growth and Biochemical Production in Dracocephalum moldavica L. through Biochar and Salicylic Acid Application in a Pot Experiment

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 29 آبان 1403
Sudabeh Mafakheri؛ Behvar Asghari

10.

Optimized DNA extraction and purification method from Alchemilla species using polyethylene glycol

دوره 21، شماره 2، اسفند 2020، صفحه 218-230
Samira Shokatyari؛ Marzieh Beigom Faghir؛ Shahrokh Kazempour Osaloo؛ Mohammad Mahdi Sohani

11.

Study of Biochemical Compounds from Extract of Peel, Seed and Fruit Juice of some Pomegranate Cultivars (Punica granatum L.)

دوره 8، شماره 2، آذر 2019، صفحه 133-141
Roksana Bayati؛ Hossein Ali Asadi-Gharneh

12.

The Effect of Rootstocks on the Peel Phenolic Compounds of Clementine Mandarin (Citrus clementina)

دوره 6، شماره 2، آذر 2017، صفحه 173-180
Behzad Babazadeh Darjazi؛ Kamkar Jaimand

13.

The Effect of Rootstocks on the Peel Phenolic Compounds of Satsuma mandarin (Citrus unshiu)

دوره 7، شماره 2، آذر 2018، صفحه 199-208
Behzad Babazadeh-Darjazi؛ Kamkar Jaimand

14.

The Impacts of Fluidized and Static Bed Drying Methods on Bio-active Compounds and Antioxidant Properties of Saffron Petal

دوره 11، Special، تیر 2022، صفحه 117-125
Mosarreza Houshmand-Dalir؛ Hamid Tavakolipour؛ Hossein Chaji؛ Ahmad Kalbasi-Ashtari؛ Parvin Sharayei

15.

Ultrasound-assisted extraction of phenolic compounds from Azolla filiculoides using Taguchi method: Antioxidant and antibacterial capabilities

دوره 20، شماره 5، آذر 2021، صفحه 1354-1370

16.

اثرات استفاده از سطوح مختلف آرد میوة بلوط در جیرة غذائی بر تغییرات وزن و بیان ژن کربوکسی‌پپتیداز پانکراس در جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 121، اسفند 1397، صفحه 39-52
اسما مرادعلی‌پور؛ مصطفی محقق دولت آبادی؛ محمد هوشمند

17.

اثر تغذیه ساکارز بر افزایش رشد و تولید ترکیبات فنولی در کشت ریشه نابجا سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Monech)

دوره 40، شماره 3، مهر 1403، صفحه 521-543
سیده محدثه حسینی؛ سید علی اندی؛ امیر صحرارو؛ محمد باقر فرهنگی

18.

اثر روشهای مختلف بسته‌بندی بر خصوصیات کمّی و کیفی گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 30، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 142-157
مصباح بابالار؛ سعیده محتشمی؛ سیدمحمد ابراهیم‌زاده موسوی؛ محمدحسین میرجلیلی

19.

اثر متیل‌جاسمونات بر آنزیم‌های متابولیسمی و مواد فنلی در گیاه دارویی آگاستاکه (Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze)

دوره 30، شماره 3، مرداد 1393، صفحه 361-369
فاطمه رؤف‌فرد؛ مظفر شریفی؛ رضا امیدبیگی؛ فاطمه سفیدکن؛ مهرداد بهمنش؛ نوراله احمدی

20.

ارزیابی برخی عوامل مؤثر بر میزان عصاره و ترکیب‌های فنولی پوست سبز گردو (Juglans regia L.)

دوره 27، شماره 3، آبان 1390، صفحه 419-430
مریم رحیمی‌پناه؛ منوچهر حامدی؛ مژگان میرزاپور

21.

ارزیابی ترکیب‌های فنولیک و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در برگ گونه‌های مختلف گل‌ ماهور (Verbascum L.) در استان آذربایجان‌غربی

دوره 36، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 466-482
سونیا امینی؛ عباس حسنی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ رامین ملکی

22.

ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی پودر برگ Oxalis corniculata L. و مقایسه اثر افزودن آن با ویتامین C بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 37، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 475-486
سرور اسفندیاری؛ مژگان مظهری؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ حسین دوماری

23.

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون (Olea Europaea L.) رقم زراعی میشن به روش الایزا

دوره 28، شماره 2، مرداد 1391، صفحه 280-292
زهرا رفیعی؛ سید مهدی جعفری؛ مهران اعلمی؛ مرتضی خمیری

24.

بررسی اثر تنش کم آبیاری و منابع کودی بر خصوصیات مورفولوژیکی و ترکیب‌های فنلی گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea L.)

دوره 36، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 130-141
بیژن سلطانیان؛ پرویز رضوانی مقدم؛ جواد اصیلی

25.

بررسی اثر فرآیند جوانه ‏زنی بر روی تغییرات ارزش تغدیه‏ ای و برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماش

دوره 8، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 211-224
سمیرا طالبی نجف آبادی؛ اکرم شریفی؛ علی اصغر آبسالان

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب