آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,728
تعداد مقالات31,071
تعداد مشاهده مقاله28,585,929
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,295,806

1.

بررسی کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) حاوی عصاره پونه (Mentha pulegium) طی نگهداری در یخچال (°C 1±4)

دوره 28، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 23-34
عباس زمانی؛ آناهیتا غفاری

2.

تاثیر شستشو با آب و آب نمک بر روی پروتئین های محلول در آب و کیفیت سوریمی تولیدی از ماهی فیتو فاگ (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 17، شماره 3، مهر و آبان 1387، صفحه 143-152
سهراب معینی؛ میثم دل روشن؛ انوشه کوچکیان صبور؛ ابوالفضل عسگری ساری

3.

تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 28، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 19-29
نرجس بادفر؛ سید علی جعفرپور

4.

تغییرات فیزیکی، شیمیایی و کیفیت حسی سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) تحت دمای 18- درجه سانتیگراد

دوره 20، شماره 3، خرداد 1390، صفحه 33-44
سید حسن جلیلی؛ عباس همرنگ امشی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب