آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,081
تعداد مشاهده مقاله29,305,916
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,356,508

1.

Effects of chitosan and nano-chitosan as coating materials on the quality properties of largescale tonguesole Cynoglossus arel during superchilling storage

دوره 19، شماره 5، آذر 2020، صفحه 2242-2257
Rasa Sadat Ghorabi؛ Ainaz Khodanazary

2.

Effects of different concentrations of Sodium alginate as an edible film on chemical changes of dressed Kilka during frozen storage

دوره 10، شماره 4، دی 2011، صفحه 654-662
N. Khanedan؛ A. A. Motalebi؛ A. A. Khanipour؛ A. koochekian sabour؛ M. Seifzadeh؛ A. Hasanzati rostami

3.

اثر پوشش خوراکی سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکای سر و دم زده شکم خالی در سردخانه‌

دوره 20، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 23-30
نسرین خانه دان؛ عباسعلی مطلبی؛ علی اصغر خانی پور

4.

بررسی اثر آنتیاکسیدانی پوشش خوراکی پولولان حاوی عصاره علف چشمه (Nasturtiumn officinale ) بر فساد شیمیایی فیله فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری در یخچال

دوره 30، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 133-146
سید رسول شاه حسینی؛ رضا صفری؛ سیدروح ا... جوادیان

5.

بررسی اثر ضدباکتریایی پوشش خوراکی کیتوزان همراه با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر فیله ماهی کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال

دوره 29، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 201-210
مریم صادقی؛ علی ارشدی؛ جواد میردار هریجانی؛ فاطمه حدادی

6.

تأثیر پوشش موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر فساد اکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

دوره 21، شماره 1، مرداد 1401، صفحه 179-192
شهین زمردی؛ مجتبی آزدر قره آغاجی؛ مهدی قره خانی؛ شهرام حنیفیان


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب