1.

Comparison between Two Groups of Pathogenic Bacteria under Different Essential Oil Extract of Ocimum basilicum L.

دوره 6، شماره 2، پاییز 2017، صفحه 241-245
Amir Mohammad Daneshian Moghaddam؛ Jalal Shayegh؛ Jalil Dolghari Sharaf

2.

اثر اسانس کلپوره (Teucrium polium L.) بر مهار رشد کلستریدیوم بوتولینوم تیپ A جداسازی شده از فراورده‌های لبنی سنتی

دوره 32، شماره 3، تابستان 1395، صفحه 471-482
محمد وحید صادقی سروستانی؛ سعید حسین‌زاده؛ محسن عصفوری؛ وحید روشن؛ معصومه قاسمی‌نژاد؛ مختار اقتداری

3.

اثر غلظتهای مختلف نانو ذرات نقره بر مؤلفه های جوانه زنی دو رقم پنبه (سپید و ورامین) و هیبرید سینگل کراس 704و تأثیر آن بر باکتری بذرزاد Xanthomonas smithii عامل بلایت پنبه

دوره 8، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 33-46
مسعود احمد زاده؛ زهرا صابر باغبان؛ حمید رضا حدادی

4.

ارزیابی اثر ضد میکروبی اسانسهای Zataria multiflora Boiss.، Myrtus communis L. و Eucalyptus officinalis بر استرپتوکوکوس پنومونیه٬ هموفیلوس آنفلوانزا و موراکسلا کاتارهالیس با روش in vitro

دوره 23، شماره 4، زمستان 1386، صفحه 477-483
محمدحسین یزدی؛ محمدرضا پورمند؛ منصور بیات؛ آریو شاهین جعفری

5.

بررسی اثر مهارکنندگی عصاره‌های دی‌اتیل‌اتری و متانولی شقایق موکتی (Sarcophyton spp.) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp.) بر باکتری‌های اشرشیاکلی (Escherichia coli) و باسیلوس سوبتیلیس (Bacillus subtilis)

دوره 28، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 195-205
مرضیه منصورلکورج؛ کامران رضایی توابع؛ علیرضا میرواقفی؛ ملیکا ناظمی؛ محمد علی نعمت‌اللهی؛ مجتبی جهاندیده

6.

تعیین حداقل غلظت بازدارندگی بنومیل بر چهار جدایه قارچی در کاغذهای تاریخی

دوره 32، شماره 1، بهار 1396، صفحه 131-144
جواهر چعباوی زاده؛ حسین احمدی؛ محسن محمدی آچاچلویی؛ مهشید شیردوانی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.