آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها2,800
تعداد مقالات31,788
تعداد مشاهده مقاله40,293,983
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,741,548

1.

Acidophilic and Acid Tolerant Actinobacteria as New Sources of Antimicrobial Agents against Helicobacter Pylori

دوره 76، شماره 2، شهریور 2021، صفحه 261-272
L Eftekharivah؛ J Hamedi؛ Gh Zarrini؛ R Bakhtiari

2.

A Comparative and Dose-dependent Evaluation on Stevia rebaudiana Antimicrobial Activity; A Challengeable Study

دوره 10، Special، تیر 2021، صفحه 77-82
Vahid Ganjiani؛ Mohammad Tabatabaei؛ Mohammad-Sadegh Golvajouei

3.

Antimicrobial activity of various extracts of Sargassum glaucescens on the antibiotic resistant organisms

دوره 19، شماره 3، مرداد 2020، صفحه 1359-1372
Shahla Jamili

4.

Antimicrobial and Antioxidant Effects of Thymus daenensis and Camellia sinensis Ethanolic Extracts of Chicken Meat During Frozen Storage

دوره 9، Special، خرداد 2020، صفحه 17-27
Khodarahm Mosavinezhad؛ Amir Shakerian؛ Reza Sharafati Chaleshtori؛ Ebrahim Rahimi

5.

Antimicrobial Screening of Fennel at the Seedling Stage

دوره 1، شماره 1، تیر 2012، صفحه 75-77
Maryam Nourimand؛ Sasan Mohsenzadeh؛ Jaime A. Teixeira da Silva

6.

Assessment of antifungal, antimicrobial and cytotoxic activities of marine zoanthid (Phylum Cnidaria, Class Anthozoa) extract in marine habitats of Hengam Island, Persian Gulf, Iran

دوره 21، شماره 4، مهر 2022، صفحه 1004-1016
S.S. Eisapoor؛ Sh. Safaeian؛ A. Mahmoodzadeh

7.

Biodiversity and screening of antimicrobial, antioxidant, and cytotoxic activity of bacteria isolated from the Persian Gulf sponge (Halicona oculata)

دوره 23، شماره 5، آذر 2024، صفحه 739-755
N. Nasiri؛ M.R. Taherizadeh؛ M. Gozari؛ S. Tamadoni Jahromi

8.

Chemical Composition, Antimicrobial and Analgesic Properties of Rosmarinus officinalis L. from North of Iran

دوره 9، Special، خرداد 2020، صفحه 107-114
Seyed Mohammad Vahdat؛ Maryam Khavarpour؛ Sohrab Kazemi

9.

Collection and Identification of Some Selected Medicinal Plants with Antimicrobial Properties from Takhte – Sartashtak Region, Kerman, Iran

دوره 13، شماره 1، خرداد 2024، صفحه 137-146
Leila Malekpourzadeh؛ Farrokh Ghahremaninejad؛ Seyed Mansour Mirtajadini

10.

Evaluation of in vitro Anti-Brucella Activity and Chemical Composition of Different Geographically Distinct Propolis from Iran

دوره 77، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 2022، صفحه 57-64
M Dadar؛ N Mojgani؛ S Alamian؛ Y Shahali

11.

Evaluation of the Biological Activity of Laboratory-Prepared Chitosan from Shrimp Shells against Pathogenic Bacterial Isolates

دوره 77، شماره 4، مهر و آبان 2022، صفحه 1355-1362
S. M Jawad

12.

Exploring the Therapeutic Potential of Malaysian Stevia rebaudiana Bertoni leaves essential oil: A Comprehensive Study on Cell Viability and Biological Effects for Topical Applications

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 خرداد 1403
Nur Izzati Mohamad Zen؛ Uswatun Hasanah Zaidan؛ Siti Salwa Abd. Gani؛ Suhaili Shamsi؛ Masriana Hassan؛ Nazrim Marikkar

13.

Green Synthesis of Silver Nanoparticles and Antibacterial Properties of Extracts of Capparis spinosa Leaves

دوره 13، شماره 2، شهریور 2024، صفحه 329-343
Elham Javadian؛ Asiyeh Biabangard؛ Mehrangiz Ghafari؛ Saeeide Saeeidi؛ Bahman Fazeli-Nasab

14.

Studies on Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activities of Cleome brachycarpa (Forssk.) Vahl ex DC. and Cleome quinquenervia DC

دوره 12، شماره 3، آذر 2023، صفحه 251-258
Manijeh Joukar؛ Kambiz Larijani؛ Mohammad Hossein Farjam؛ Mohammad Hadi Givianrad؛ Fereshteh Nematollahi

15.

Study of Catalase, Protease, Antioxidant and Antimicrobial Activities of Tabernaemontana divaricata Latex

دوره 10، Special، تیر 2021، صفحه 61-68
Merrine Raju؛ Y. Vasudeva Rao

16.

The Antimicrobial Activity of Endophytic Fungi Isolated from Thymus spp.

دوره 12، شماره 1، خرداد 2023، صفحه 117-124
Soheila Mirzaei؛ Sahar Masumi

17.

The Effect of Non-thermal Processing of Hyssopus officinalis on its Antioxidant and Antimicrobial Activities

دوره 4، شماره 2، آذر 2015، صفحه 161-169
Mahboobeh Jamshidi؛ Mohsen Barzegar؛ Mohammad Ali Sahari

18.

ارزیابی برون‌‌تنی فعالیت ضد میکربی ترکیب بنزآلکانیوم کلراید و گلوتارآلدهید (REMOVE) بر آبهای با شوری متفاوت

دوره 29، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 199-209
دنیا نیک آئین؛ احمد عرفان مىش؛ رضا مردان پور

19.

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون (Olea Europaea L.) رقم زراعی میشن به روش الایزا

دوره 28، شماره 2، مرداد 1391، صفحه 280-292
زهرا رفیعی؛ سید مهدی جعفری؛ مهران اعلمی؛ مرتضی خمیری

20.

بررسی ترکیب شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس Artemisia aucheri Boiss.

دوره 25، شماره 3، آبان 1388، صفحه 429-440
محدثه محبوبی؛ فاطمه قاضیان بیدگلی

21.

بررسی ترکیب‌های تشکیل‌دهنده اسانس و اثر ضد باکتریایی برگ و میوه Juniperus horizontalis Moench

دوره 28، شماره 3، آبان 1391، صفحه 509-522
الهام احسانی؛ کامبیز اکبری نوقابی؛ مریم تیموری؛ مهدیس ابراهیم‌زاده؛ علیرضا خادم

22.

بررسی ترکیب‌های شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس اکوتیپ‌های آویشن (Thymus pubescens Boiss. & Kotschy ex Celak) از مناطق مختلف

دوره 30، شماره 5، آذر 1393، صفحه 756-770
فاطمه عسکری؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ مهدی میرزا؛ مریم تیموری؛ المیرا احسانی

23.

جداسازی، شناسایی و ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اکتینومایست ها از رسوبات دریایی خلیج فارس در محدوده استان هرمزگان

دوره 25، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 81-93
محسن گذری؛ محمد صدیق مرتضوی؛ رامین کریم زاده؛ محمود ابراهیمی؛ رضا دهقانی

24.

شناسایی ترکیبهای شیمیایی و بررسی اثر ضد میکروبی اسانس بذر زیره (Bunium persicum Boiss.)

دوره 25، شماره 1، اردیبهشت 1388، صفحه 20-28
محمد مقتدر؛ عبدالرضا ایرج منصوری؛ حسن سالاری؛ آرمیتا فرهمند

25.

ضد باکتریایی فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین در ترکیب با اسانس نعناع فلفلی و تأثیر آن بر ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 دی 1399
ریحانه بورد؛ لاله رومیانی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب