بورد, ریحانه, رومیانی, لاله. (1399). ضد باکتریایی فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین در ترکیب با اسانس نعناع فلفلی و تأثیر آن بر ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), 1-8. doi: 10.22092/isfj.2021.123171
ریحانه بورد; لاله رومیانی. "ضد باکتریایی فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین در ترکیب با اسانس نعناع فلفلی و تأثیر آن بر ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1399, 1-8. doi: 10.22092/isfj.2021.123171
بورد, ریحانه, رومیانی, لاله. (1399). 'ضد باکتریایی فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین در ترکیب با اسانس نعناع فلفلی و تأثیر آن بر ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. 1-8. doi: 10.22092/isfj.2021.123171
بورد, ریحانه, رومیانی, لاله. ضد باکتریایی فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین در ترکیب با اسانس نعناع فلفلی و تأثیر آن بر ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; (): 1-8. doi: 10.22092/isfj.2021.123171


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.