آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,022
تعداد مشاهده مقاله27,185,711
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,170,929

1.

صفحات آغازین


2.

استفاده از نانو دی‌اکسید تیتانیوم برای افزایش عمر ماندگاری و کاهش ضایعات گوجه‌فرنگی

صفحه 1-6
فرزاد فرزاد گودرزی

3.

کاهش ضایعات انار با روش پیش‌خنک‌کردن

صفحه 7-12
محمد علی محمد علی به‌آئین

4.

روش‌های مناسب برداشت و نگهداری میوه زیتون

صفحه 13-20
جلال محمدزاده

5.

افزایش کیفیت گردو با بهبود فرآیند کاشت، داشت و برداشت

صفحه 21-28
فرشته سلاجقه؛ مریم نقی‌پور

6.

راه‌کارهای ساده برای کاهش هدررفت گندم در هنگام برداشت

صفحه 29-38
محمد حسین رزاقی

7.

کاهش ضایعات آلوچه اصفهان از طریق خشک‌کردن آفتابی

صفحه 39-44
سعید ملک؛ محسن حیدری سلطان‌آبادی

8.

معرفی روش کنترل شیمیایی پوسیدگی سیاه ناف میوه پرتقال تامسون‌ناول در مازندران

صفحه 45-50
سید وحید علوی؛ پریسا تیموری

9.

تولید نان و کیک از آرد ترکیبی گندم و جو بدون پوشینه

صفحه 51-56
زهرا شیخ الاسلامی؛ حمیدرضا کمیلی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب