آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,081
تعداد مشاهده مقاله28,983,777
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,328,918

1.

شناسنامه جلد 1-25


2.

تأثیر مصرف کودهای بیولوژیک بر روی جذب عناصر N، P، K و عملکرد دانه در گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.)

صفحه 1-19
محمدتقی درزی؛ امیر قلاوند؛ فرهاد رجالی

3.

شناسایی ترکیبهای شیمیایی و بررسی اثر ضد میکروبی اسانس بذر زیره (Bunium persicum Boiss.)

صفحه 20-28
محمد مقتدر؛ عبدالرضا ایرج منصوری؛ حسن سالاری؛ آرمیتا فرهمند

4.

بررسی اثر مخلوط عصاره هیدروالکلی سرشاخه گلدار Hypericum perforatum L. و Amaranthus caudatus L. بر تشکیل رگه‌های چربی در خرگوشهای هیپرکلسترولمیک در مقایسه با لوستاتین

صفحه 29-38
نجمه کبیری؛ صدیقه عسگری؛ حسین مدنی؛ پروین محزونی؛ پریوش رحیمی

5.

مقایسه اثر عصاره‌‌های آویشن (Thymus vulgaris L.)، سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench.)، سیر (Allium sativum L.) و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر جمعیت میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

صفحه 39-48
زریر تیموری‌زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد‌امیر کریمی ترشیزی؛ رضا امید‌بیگی

6.

اثر زمان برداشت و خشک کردن طبیعی و مصنوعی پس از برداشت بر قابلیت نگهداری سیر سفید (Allium sativum L.) همدان

صفحه 49-63
فریبا بیات؛ علی‌احسان نصرتی

7.

تأثیر روشهای مختلف خشک کردن و اسانس‌گیری بر کمیت و کیفیت اسانس Eucalyptus largiflorens

صفحه 64-74
الهام فتحی؛ فاطمه سفیدکن؛ غلامرضا بخشی خانیکی؛ زهرا آبروش؛ محمدحسن عصاره

8.

تأثیر ازت و فسفر بر رشد و میزان اسانس Artemisia annua L.

صفحه 75-84
مریم پیوندی؛ آذر رفعتی؛ مهدی میرزا

9.

بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس گیاه Diplotaenia cachrydifolia Boiss. به عنوان عامل ضد کیفیت علوفه در دو حالت سبز و خشک

صفحه 85-91
حسین آذرنیوند؛ مرضیه علی‌خواه اصل؛ حسین ارزانی؛ غلامرضا امین؛ محمد جعفری؛ سیدسعید موسوی

10.

گیاهان دارویی استان کردستان

صفحه 92-103
فرحناز هوشیدری

11.

بررسی اثر ضد دردی بخش آبی عصاره گیاه زنیان (Carum copticum (L.) C. B. Clarke) بر درد مزمن و مقایسه آن با بخش روغنی در موش سوری

صفحه 104-112
سیدحسن حجازیان؛ علی فتاحی بافقی؛ سیدمجید مهدوی

12.

بررسی میزان و ترکیب اسیدهای چرب، میزان کل مواد فنولیکی و میزان اسانس بذر گیاه دارویی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.)

صفحه 113-119
کرامت‌الله سعیدی؛ رضا امیدبیگی

13.

بررسی فعالیت مهارکنندگی رادیکالهای نیتریک اکسید توسط عصاره آنتوسیانینی میوه‌های شاه‌توت (L. Morus nigra)، توت‌فرنگی (Fragaria vesca L.) و توت‌سیاه (Morus alba L. Var. Nigra)

صفحه 120-128
الهام نیکخواه؛ مسعود خیامی؛ رضا حیدری

14.

بررسی اثر عصاره‌ آبی الکلی میوه‌ گیاه بادمجان (Solanum melongena L.) بر درد مزمن در موش سوری نر

صفحه 129-138
محمدحسین دشتی رحمت‌آبادی؛ مرتضی انوری؛ محمد رضایی صدرآبادی؛ حمید فلاح‌تفتی؛ سمیرا زنبق؛ صادق یادگاری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب