آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,942,123
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,239,301

1.

شناسنامه جلد 5-35


2.

اثرهای محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک و اسپرمین بر مراحل فنولوژیک و عملکرد ترکیب‌های اسید کافئیکی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea L.) تحت تنش خشکی

صفحه 705-720
حکیمه درویژه؛ مرتضی زاهدی؛ بهلول عباس‌زاده؛ [جمشید رزمجو

3.

مقایسه میزان تریگونلین بذر در برخی از گونه‌های گیاه دارویی شنبلیله (Trigonella L.)

صفحه 721-730
معصومه رجبی هشجین؛ علی اصغری؛ مهرشاد زین العابدینی؛ محمدرضا غفاری

4.

اثر محرک‌های ‌اسید سالیسیلیک، متیل‌جاسمونات و NaCl بر ترکیب‌های بیوشیمیایی کالوس استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) در محیط‌کشت‌های جامد و مایع

صفحه 731-744
مارال سلملیان؛ عظیم قاسم نژاد؛ کامبیز مشایخی

5.

کارآیی لایه‎های دوگانه هیدروکسیدی با ساختار نانو در استخراج و شناسایی ترکیب‌های فرّار گیاه افسنطین (Artemisia absinthium L.) با استفاده از روش میکرواستخراج فاز جامد در فضای فوقانی و کروماتوگرافی گازی- طیف‌سنجی جرمی

صفحه 745-758
مرضیه باباش پور اصل؛ مرضیه پیریایی؛ ایرج فرهنگ

6.

بررسی تنوع در منشأ بنه زعفران (Crocus sativus L.) براساس عملکرد گل و ترکیب‌های زیست فعال گلبرگ

صفحه 759-773
جلال قنبری؛ غلامرضا خواجویی نژاد

7.

بررسی تأثیر کودهای شیمیایی، زیستی و تلفیقی بر ویژگی‌های کمّی و کیفی اسانس و علوفه گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.)

صفحه 774-788
الهه تشکری فرد؛ غلام رضا محسن آبادی؛ سید محمدرضا احتشامی؛ سمانه اسدی صنم

8.

طبقه‌بندی محصول مرزه (Satureja hortensis L.) براساس سطح کود اوره مصرفی به کمک ماشین بویایی

صفحه 789-801
فرانه خدامرادی؛ اسماعیل میرزایی قلعه؛ محمد جعفر دالوند؛ روح الله شریفی

9.

بررسی ساختار بازار و تحلیل الگوی صادراتی زعفران ایران

صفحه 802-818
سید شهاب میرباقری؛ حامد رفیعی؛ حامد اکبرپور

10.

عملکرد کمّی و کیفی کنگرفرنگی (Cynara cardunculus L. var. scolymus (L.) Fiori) تحت تأثیر تراکم بوته و رقابت علف‌های هرز

صفحه 819-833
صبا سیادت جمیان؛ مجید آقاعلیخانی؛ علی مختصی بیدگلی

11.

پاسخ گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum L.) به برخی تیمارهای تغذیه‌ای

صفحه 834-845
سودابه مفاخری؛ رقیه امینیان

12.

اثر دورکنندگی و بازدارندگی تخم‌ریزی عصاره و پودر سیر و فلفل قرمز روی شب‌پره هندیPlodia interpunctella Hübner در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 846-859
سیما اطمینان؛ زهرا شیبانی تذرجی؛ محمدرضا حسنی

13.

تأثیر کودهای زیستی، عناصر ریزمغذی و کودهای شیمیایی بر عملکرد و عناصر موجود در گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در شرایط تنش خشکی

صفحه 860-875
مهدی پارسا؛ رضا کمائی؛ بهناز یوسفی

14.

ارزیابی خصوصیات کیفی گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis L.) در خشک کردن با تابش مادون قرمز

صفحه 876-887
فرزانه جنگی؛ محمدتقی عبادی؛ مهدی عیاری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب