آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,829
تعداد مقالات32,098
تعداد مشاهده مقاله40,862,881
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,112,457

1.

اندازه گیری و تجزیه و تحلیل بهره‎وری کل عوامل تولید ماهیان سردآبی در مزارع پرورشی استان کرمانشاه

صفحه 1-11
علی نجفی؛ سید یعقوب زراعت کیش؛ زهره مطاعی؛ کامیار غرا

2.

بررسی تغییرات جغرافیایی-فصلی ترکیبات تقریبی خیار دریایی Holothuria leucospilata آبهای خلیج فارس و دریای عمان

صفحه 13-24
محمود حافظیه؛ شهلا جمیلی؛ شهرام دادگر

3.

بررسی تغییرات بافت دستگاه گوارش گورخر ماهی (Danio rerio) تغذیه شده با جیره حاوی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum)

صفحه 25-35
محسن شهریاری مقدم؛ احسان احمدی فر

4.

بررسی برخی عناصر فلزی (Al, V, Ni, Zn, Tl, Sn) در بافت‌های مختلف ماهی کفال طلایی (Liza aurata) و ارتباط آن با جنسیت و شاخص‌ وزن و طولی

صفحه 37-46
محمد بهروز؛ مهرنوش نوروزی

5.

استخراج ژلاتین به کمک آبکافت آنزیمی از پوست فیل‌ماهی (Huso huso) به روش بهینه یابی سطح پاسخ (RSM)

صفحه 47-56
زهرا اسکندری؛ سید علی جعفرپور؛ علی معتمدزادگان

6.

معرفی دستگاه جدید انتقال مرجان‌‌ها (Coral carrier) و مقایسه آن با دستگاه (Carrier basket)

صفحه 57-66

7.

ارزیابی وضعیت بهره‌برداری ماهی کلمه خزری، Rutilus caspicus (Yakovlev, 1870) در جنوب شرقی دریای خزر

صفحه 67-76
رجب دردی تاتار؛ رسول قربانی؛ سعید گرگین؛ غلامعلی بندانی؛ محسن یحیایی

8.

تأثیر جایگزینی سطوح مختلف روغن کانولا با روغن ماهی در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، نرخ بازماندگی و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد

صفحه 77-85
سیما برزگر؛ کیومرث علی رمجی؛ سلطنت نجار لشگری؛ میلاد عادل؛ مهدی محمد علیخانی

9.

بررسی باکتری های قابل انتقال میان ماهی و انسان در استخرهای ماهی قرمز (Carassius auratus auratus)، استان گیلان

صفحه 87-96
م فئید؛ ص امیدوار؛ م قاسمی؛ م مهرابی؛ ف هاشمی نسب؛ جواد دقیق روحی

10.

ارزیابی جوامع زیستی، کیفیت آب و پتانسیل آبزی پروری دریاچه اردلان در استان آذربایجان شرقی

صفحه 97-105
جواد دقیق روحی؛ علیرضا میرزاجانی؛ علی عابدینی؛ محمد صمدزاده؛ جلیل سبک آرا؛ کیوان عباسی؛ سپیده خطیب

11.

مقایسه اثر بی‌هوش‌کننده اسانس اسطوخدوس (Lavandula angustifolia) با اسانس گل میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی شاخص‌های خونی و بیوشیمیایی سرم در ماهی جوان کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 107-121
نرگس بهشتی؛ سکینه یگانه؛ میلاد عادل

12.

مقایسه تغییرات کیفی میگوی (Metapenaeus affinis) با پوست طی نگهداری شده در یخ و یخچال

صفحه 123-136
ثریا صالحی؛ آی ناز خدانظری؛ اسحاق زمانی

13.

اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792))

صفحه 137-148
علی اعظم اسماعیلی؛ عبدالصمد کرامت؛ اسدالله تیموری یانسری؛ حسین اورجی

14.

تغییر ارجحیت بویایی تاس ماهی ایرانی(Acipenser persicus Borodin, 1897) از طریق ایجاد حافظه بویایی

صفحه 149-158
مهدی شکوری؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت؛ حسینعلی عبدالحی

15.

شناسائی انگل‌های ماهی گورخری (Aphanius vladykovi) دریاچه‌های شلمزار و سلم استان چهارمحال و بختیاری

صفحه 159-163
مهدی رئیسی؛ اسماعیل پیرعلی خیرآبادی؛ پروین محسنی

16.

درصد غذادهی بهینه در دوره ی نرسری ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus)

صفحه 165-168
منصور طرفی موزان زاده؛ اسمعیل پقه؛ مجتبی ذبایح نجف آبادی؛ جاسم غفله مرمضی؛ سید جواد حسینی؛ شاهپور مهرجویان؛ رحیم اصولی؛ حمید سقاوی؛ جواد منعم


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب