اسماعیلی, علی اعظم, کرامت, عبدالصمد, تیموری یانسری, اسدالله, اورجی, حسین. (1397). اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)). سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), 137-148. doi: 10.22092/isfj.2018.117747
علی اعظم اسماعیلی; عبدالصمد کرامت; اسدالله تیموری یانسری; حسین اورجی. "اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792))". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 4, 1397, 137-148. doi: 10.22092/isfj.2018.117747
اسماعیلی, علی اعظم, کرامت, عبدالصمد, تیموری یانسری, اسدالله, اورجی, حسین. (1397). 'اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792))', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), pp. 137-148. doi: 10.22092/isfj.2018.117747
اسماعیلی, علی اعظم, کرامت, عبدالصمد, تیموری یانسری, اسدالله, اورجی, حسین. اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 27(4): 137-148. doi: 10.22092/isfj.2018.117747