آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,971
تعداد مشاهده مقاله45,666,651
تعداد دریافت فایل اصل مقاله76,589,793
اسماعیلی, علی اعظم, کرامت, عبدالصمد, تیموری یانسری, اسدالله, اورجی, حسین. (1397). اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)). سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), 137-148. doi: 10.22092/isfj.2018.117747
علی اعظم اسماعیلی; عبدالصمد کرامت; اسدالله تیموری یانسری; حسین اورجی. "اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792))". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 4, 1397, 137-148. doi: 10.22092/isfj.2018.117747
اسماعیلی, علی اعظم, کرامت, عبدالصمد, تیموری یانسری, اسدالله, اورجی, حسین. (1397). 'اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792))', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), pp. 137-148. doi: 10.22092/isfj.2018.117747
اسماعیلی, علی اعظم, کرامت, عبدالصمد, تیموری یانسری, اسدالله, اورجی, حسین. اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 27(4): 137-148. doi: 10.22092/isfj.2018.117747


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب