آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,386,980
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,136
اسماعیلی, علی اعظم, کرامت, عبدالصمد, تیموری یانسری, اسدالله, اورجی, حسین. (1397). اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)). سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), 137-148. doi: 10.22092/isfj.2018.117747
علی اعظم اسماعیلی; عبدالصمد کرامت; اسدالله تیموری یانسری; حسین اورجی. "اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792))". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 4, 1397, 137-148. doi: 10.22092/isfj.2018.117747
اسماعیلی, علی اعظم, کرامت, عبدالصمد, تیموری یانسری, اسدالله, اورجی, حسین. (1397). 'اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792))', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), pp. 137-148. doi: 10.22092/isfj.2018.117747
اسماعیلی, علی اعظم, کرامت, عبدالصمد, تیموری یانسری, اسدالله, اورجی, حسین. اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 27(4): 137-148. doi: 10.22092/isfj.2018.117747


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب