شکوری, مهدی, اورجی, حسین, کرامت, عبدالصمد, عبدالحی, حسینعلی. (1397). تغییر ارجحیت بویایی تاس ماهی ایرانی(Acipenser persicus Borodin, 1897) از طریق ایجاد حافظه بویایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), 149-158. doi: 10.22092/isfj.2018.117751
مهدی شکوری; حسین اورجی; عبدالصمد کرامت; حسینعلی عبدالحی. "تغییر ارجحیت بویایی تاس ماهی ایرانی(Acipenser persicus Borodin, 1897) از طریق ایجاد حافظه بویایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 4, 1397, 149-158. doi: 10.22092/isfj.2018.117751
شکوری, مهدی, اورجی, حسین, کرامت, عبدالصمد, عبدالحی, حسینعلی. (1397). 'تغییر ارجحیت بویایی تاس ماهی ایرانی(Acipenser persicus Borodin, 1897) از طریق ایجاد حافظه بویایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), pp. 149-158. doi: 10.22092/isfj.2018.117751
شکوری, مهدی, اورجی, حسین, کرامت, عبدالصمد, عبدالحی, حسینعلی. تغییر ارجحیت بویایی تاس ماهی ایرانی(Acipenser persicus Borodin, 1897) از طریق ایجاد حافظه بویایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 27(4): 149-158. doi: 10.22092/isfj.2018.117751