آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,305
تعداد مشاهده مقاله41,389,268
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,564,398

1.

بررسی کیفیت آب رودخانه قره‌سو اردبیل در محدوده کارگاه‌های پرورش ماهی قزل‌‌آلای رنگین کمان

صفحه 1-12
مریم دلشاد؛ نصراله احمدی فرد؛ بهروز آتشبار؛ مرتضی کمالی

2.

پروفایل اسیدهای چرب دربرخی ماهیان پرمصرف سواحل جنوبی کشور

صفحه 13-22
رضوان موسوی ندوشن؛ فرشته عباسی

3.

ارزیابی آزمایشگاهی حساسیت باکتری استرپتوکوکوس اینیایی، عامل استرپتوکوکوزیس در ماهی قزل آلای رنگین کمان به فلورفنیکل و نانو فلورفنیکل

صفحه 23-31
بهنام پورمولایی؛ مسعود حقیقی؛ حمیدرضا اشراقی؛ مهرداد حمیدی

4.

شناسایی مناطق بالقوه توسعه آبزی‌پروری دریایی در سواحل سیستان و بلوچستان با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی

صفحه 33-46
سعید مغدانی؛ فاضل امیری

5.

بررسی اثر جایگزینی پودر ماهی با آکوپرو ( کنجاله سویای فرآوری شده) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیم‌های گوارشی در بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 47-59
فاطمه موحدراد؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ عباس زمانی؛ حامد کلنگی

6.

شناسایی و تنوع گونه ای ماهیان در خلیج گرگان

صفحه 61-69
محمد علی افرائی بندپی؛ حسن فضلی؛ شاهین شهلاپور

7.

تأثیر مصرف خوراکی عصاره آبی-الکلی برگ زیتون در عملکرد رشد و برخی از فراسنجه های خونی و ایمنی در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 71-80
عاطفه کریمی پاشاکی؛ محدث قاسمی؛ سید جلیل ذریه زهرا؛ مصطفی شریف روحانی؛ سید مسعود حسینی

8.

بررسی اثر مقایسهای نانو ذرات اکسید مس و سولفات مس بر شاخصهای رشد و آسیب شناسی بافت آبشش بچه ماهیان آمور

صفحه 81-90
فاطمه عبدالله زاده؛ جینا خیاط زاده؛ فرشته قاسم زاده

9.

اثر نایسین، سدیم لاکتات و بسته بندی اتمسفر تغییر یافته بر ماندگاری برگر کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحه 91-103
نرگس مسگران؛ لاله رومیانی

10.

بررسی فعالیت سیتوتوکسیک بخش های هگزانی و دی کلرومتانی عصاره متانولی اسفنج Ircinia mutans بر روی سه رده سلول سرطان انسانی

صفحه 105-114
فاطمه حیدری جامع بزرگی؛ مرتضی یوسف زادی؛ امیدرضا فیروزی؛ ملیکا ناطمی؛ امیررضا جاسبی

11.

بررسی برخی عوامل لیمنولوژیک در سیستم های خاکی و بسته پرورش تیلاپیا Oreochromis niloticus و Oreochromis sp.

صفحه 115-126
نسرین مشائی؛ فرهاد رجبی پور؛ محمد جعفری؛ حبیب سرسنگی؛ محمد محمدی

12.

مطالعه میزان تجمع زیستی و اثرات تحت کشنده کلرید روی (ZnCl2) بر ساختارکبد ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus)

صفحه 127-137
پروین صادقی؛ گیلان عطاران فریمان؛ نغیمه کسلخه

13.

بررسی امکان افزایش ماندگاری خاویار تاس ماهی سیبری (Acipenser baeri) از طریق بسته‌بندی با پوشش کیتوزان توأم با لیزوزیم، اسید استیک و نانوذرات ناتامایسین

صفحه 139-151
بیگلر خرم؛ عباسعلی مطلبی؛ ودود رضویلر

14.

تاثیر پیش تیمار الیگوساکارید رافینوز و باکتری Pediococcus acidilactici بر برخی از شاخص های خونی ماهی کاراس (Carassius auratus) در مواجهه با نانو ذره نقره

صفحه 153-160
فاطمه زهرا جعفری؛ سید علی اکبر هدایتی؛ سید حسین حسینی فر؛ علی جافر نوده؛ طاهره باقری

15.

اثر ریزپوشانی با آلژینات/کیتوزان بر بقاء باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم (Lactobacillus plantarum) در شرایط شبیه سازی شده معده و روده در فیل ماهی (Huso huso)

صفحه 161-172
سید صمد حسینی؛ تکاور محمدیان؛ محمدرضا عباسپور؛ مجتبی علیشاهی

16.

بررسی مایکوباکتریوز در دو گونه گلدفیش و گوپی در سمنان به روش واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR)

صفحه 173-178
الهام حسین‌پور؛ سارا مهدی‌زاده مود؛ حمید استاجی؛ حسام‌الدین اکبرین


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب