آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,728
تعداد مقالات31,067
تعداد مشاهده مقاله28,437,638
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,279,112

1.

بررسی فاکتورهای شیمیایی، ارزش غذایی و میزان پذیرش کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) خشک طعم‌دار تولید شده به روش صنعتی

صفحه 1-12
علی اصغر خانی پور؛ مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده

2.

بررسی خواص آنتی اکسیدان ترکیبات فنلی در گیاه دریایی قهوه ای (Sargassum ilicifolium) سواحل ایرانی دریای عمان

صفحه 13-21
محمود حافظیه

3.

بررسی روابط اکولوژیک بین گروههای زیستی فیتوپلانکتون، زئوپلانکتون، شانه دار و ماکروبنتوز در بخش جنوب شرقی دریای خزر (مازندران-گهرباران)

صفحه 23-31
محمدعلی افرائی بندپی؛ حسن نصراله‌زاده؛ ابوالقاسم روحی؛ آسیه مخلوق؛ نوربخش خداپرست؛ مژگان روشن طبری؛ مهدی نادری؛ غلامرضا دریانبرد؛ حمید رمضانی؛ فرشته اسلامی

4.

تاثیر استفاده از ملاس و شیره ضایعات خرما بر بار باکتریایی آب، شاخص های رشد و بافت روده میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در محیط بایوفلاک

صفحه 33-41
اکبر عباس زاده؛ وحید یاوری؛ سیدجواد حسینی؛ محمود نفیسی بهابادی

5.

اثرات کوتاه مدت نانوذرات اکسید روی بر شاخص‌‌‌های خونی و آنزیم‌های متابولیک بچه ماهی آزاد خزر (Salmo trutta caspius)

صفحه 43-50
فاطمه اسمعیل کاویانی؛ اکرم سادات نعیمی؛ علی صالح زاده

6.

بررسی میزان مواد آلی، نوع رسوبات و پراکنش گونه‌های ماکروبنتوزی پارک ملی بوجاق، حوضه جنوبی دریای خزر، ایران

صفحه 51-60
سهیل بهربر؛ حسین نگارستان؛ عبدالوهاب مقصودلو؛ افشین دانه‌کار

7.

تاثیر استفاده مجزا و تلفیقی پروبیوتیک Pediococcus acidilactici و پودر قارچ Agaricus bisporus بر برخی شاخص‌های خونی و شاخص‌های ایمنی غیراختصاصی سرم در بچه ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)

صفحه 61-70
دل آرا سپهرفر؛ کوروش سروی مغانلو؛ سیدحسین حسینی فر؛ حامد کلنگی میاندره

8.

انتخاب سایت مناسب پرورش میگو با استفاده از رویکرد ارزیابی چند معیاره (مطالعه موردی: ساحل جنوبی بوشهر)

صفحه 71-83
فاضل امیری؛ عبدالرحمان مرادزاده؛ اسماعیل کوه گردی

9.

ارزیابی تاثیر دما، زمان و pH بر پایداری رنگدانه فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis)

صفحه 85-93
رضا صفری؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

10.

مقایسه‌‌‌‌‌‌‌‌ تاثیر پوششهای کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز(Camellia sinensis L.) بر کیفیت ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری دریخچال

صفحه 95-109
حلیمه آلبوغبیش؛ آی ناز خدانظری

11.

بررسی جوامع فیتوپلانکتونی دریاچه سد مهاباد، سد مخزنی حسنلو (شور گل) و تالاب یادگارلو

صفحه 111-120
زهرا عسل پیشه؛ رامین مناف فر

12.

بررسی علائم بالینی و کالبد گشائی (پاتولوژی ظاهری) بیماری سپتی سمی خونریزی دهنده ویروسی (VHS) در ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در ایران )1394-1392(

صفحه 121-129
محمد جواد قراگزلو؛ امراله قاجاری؛ کاظم عبدی؛ پروانه پروانه صیفوری؛ محمد حسین فلاح مهرابادی؛ نسترن شهبازیان

13.

تاثیر باکتری Lactobacillus بر شاخص های رشد، بقاء و مقاومت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در برابر باکتری Streptococcus iniae

صفحه 131-138
رضا صفری؛ زهرا یعقوب زاده

14.

ارزیابی ‌کیفیت آب رودخانه تجن با استفاده از شاخص‌های کیفی و زیستی

صفحه 139-151
عیسی ابراهیمی؛ پژمان فتحی؛ فاطمه قدرتی؛ مهدی نادری جلودار؛ احمدرضا پیرعلی زفره ئی

15.

تعیین کیفیت سلامت زیستی رودخانه بهمن شیر با استفاده از شاخص های نایگارد-پالمر و ساپروبیک

صفحه 163-176
نسرین سخایی؛ بابک دوست‌شناس؛ پریوش موبد

16.

بهبود توان فیزیولوژیک ماهی کپور معمولی در نتیجه استفاده خوراکی از مکمل آویشن شیرازی و ویتامین E

صفحه 177-181
محمد محیسنی؛ مریم سپیدنامه؛ دارا باقری؛ مهدی بنایی؛ بهزاد نعمت دوست حقی

17.

اولین گزارش از علف دریایی (Ruppia maritima) در آبهای ساحلی دریای خزر (استان گلستان)

صفحه 183-188
بایرام محمد قرنجیک


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب