آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله28,025,041
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,245,158

1.

اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792))

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 137-148
علی اعظم اسماعیلی؛ عبدالصمد کرامت؛ اسدالله تیموری یانسری؛ حسین اورجی

2.

اثر جایگزینی پودر ماهی با پودر لارو سوسک زرد (Tenebrio molitor) بر عملکرد رشد، شاخص‌های خون‌شناسی و برخی از پارامترهای ایمنی غیراختصاصی بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 28، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 13-26
منصور ولی پور؛ امین اوجی فرد؛ عالی حسینی؛ ابراهیم ستوده؛ دارا باقری

3.

بررسی اثر جایگزینی پودر ماهی با آکوپرو ( کنجاله سویای فرآوری شده) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیم‌های گوارشی در بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 27، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 47-59
فاطمه موحدراد؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ عباس زمانی؛ حامد کلنگی

4.

بررسی خصوصیات مکانیکی چند سازه ساخته شده از ضایعات ماهی و پلی اتیلن سنگین

دوره 30، شماره 3، مهر 1394، صفحه 362-375
علی کاظمی تبریزی؛ امیر نوربخش؛ جواد سپیده دم

5.

پودر سویا جایگزین مناسب برای پودر ماهی در جیره ی غذایی ماهیان: مطالعه مروری

دوره 1، شماره 1، مرداد 1396، صفحه 43-50
مریم عضدی؛ وحید مرشدی

6.

تعیین شاخص‌های بهداشتی و ترکیبات شیمیایی منابع خوراک دام و طیور تولیدی در خراسان رضوی و مقایسه تطبیقی آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 آذر 1402
رضا وکیلی؛ محمد رام برزین؛ سروش ایروانی

7.

جداسازی و شناسایی مهمترین باکتریها و قارچهای مولد فساد از پودر ماهی کلیکا در استان گیلان

دوره 14، شماره 4، آذر 1384، صفحه 127-138
منیره فئید؛ نور امیر مظفری؛ ابوالفتح شجاعی ارانی

8.

منابع پروتئین گیاهی و جانوری جایگزین پودر ماهی در جیره غذایی فیلماهی و تاسماهی سیبری

دوره 3، بها ر و تابستان 99، دی 1399، صفحه 1-6
میرحامد سید حسنی؛ میر مسعود سجادی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ محمود محسنی؛ علی حسین پور زلتی؛ تورج سهرابی؛ رضا Ghorbani Vaghei


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب