آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,950,263
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,241,219

1.

اثرات اسانس گیاهان نعناع فلفلی و رزماری بر عملکرد، وزن اندام‌های داخلی و برخی فراسنجه‌های خونی بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 33، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 915-927
یونس مولودی؛ محسن دانشیار

2.

اثر دو رقم خربزه و کشت مخلوط چهار گونه گیاه دارویی بر جمعیت حشرات آفت و عملکرد میوه

دوره 35، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 967-976
آمنه رئیسی؛ حسین آروئی؛ سیدمحسن نبوی کلات؛ سید حسین نعمتی

3.

اثر سیلیکون و نانوسیلیکون بر برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیک و فیتوشیمیایی گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت تنش شوری

دوره 37، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 98-112
الهام دانائی؛ وحید عبدوسی

4.

اثر متیل‌جاسمونات و تنش شوری بر ویژگی‌های فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 33، شماره 3، مرداد 1396، صفحه 449-465
الهه وطن خواه؛ بهناز کلانتری؛ بابک عندلیبی

5.

بررسی اثرات کود نیتروژن و زمان برداشت بر روی صفات زراعی، اسانس و منتول نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 30، شماره 3، مرداد 1393، صفحه 486-495
حسین زینلی؛ حسین حسینی؛ محمدحسن شیرزادی

6.

بررسی عملکرد نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت روشهای تغذیه مختلف (متداول، ارگانیک و تلفیقی)

دوره 31، شماره 5، آذر 1394، صفحه 903-918
محمدرضا کدوری؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ غلام‌حسین رحمانی

7.

بررسی فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی، پرولین، قندهای محلول، رنگریزه‌های فتوسنتزی و اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در واکنش به محلول‌پاشی سالیسیلیک اسید و تنش منگنز

دوره 32، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 71-82
دیاکو رسولی؛ محمود سلوکی؛ براتعلی فاخری؛ صدیقه اسمعیل‌زاده بهابادی

8.

تأثیر تنش خشکی و جاسمونیک اسید روی صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 33، شماره 2، تیر 1396، صفحه 268-280
عزیزاله خیری؛ هانیه توری؛ نجم الدین مرتضوی

9.

تأثیر کودهای زیستی، عناصر ریزمغذی و کودهای شیمیایی بر عملکرد و عناصر موجود در گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در شرایط تنش خشکی

دوره 35، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 860-875
مهدی پارسا؛ رضا کمائی؛ بهناز یوسفی

10.

تأثیر نانو‌اکسید آهن و سولفات روی بر میزان کلروفیل، آنتوسیانین، فلاونوئید و عناصر معدنی برگ نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در شرایط آب و هوایی کرج

دوره 32، شماره 5، دی 1395، صفحه 770-783
مراد محمدی؛ ناصر مجنون حسینی؛ محمد دشتکی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب