آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,732
تعداد مقالات31,108
تعداد مشاهده مقاله29,934,344
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,424,765

1.

اثر پوشش خوراکی سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکای سر و دم زده شکم خالی در سردخانه‌

دوره 20، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 23-30
نسرین خانه دان؛ عباسعلی مطلبی؛ علی اصغر خانی پور

2.

ارزیابی تغییرات رشد سودوموناس فلورسانس (Pseudomonas fluorescens) در گوشت چرخ شده ماهی کیلکا(Clupeonella delicatula) حاوی نگهدارنده‌های بیولوژیک

دوره 1، زمستان 95، اسفند 1395، صفحه 1-12
رضا صفری؛ زینب رفتنی امیری؛ زهرا یعقوب زاده؛ شبنم حقیقت خواجوی

3.

بررسی انگلهای زئونوز در ماهی کیلکا

دوره 7، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1377، صفحه 45-58
شکوفه شمسی؛ عبدالحسین دلیمی؛ رضا پورغلام

4.

بررسی تغییرات و پایداری اسیدهای چرب چندغیراشباع (PUFA) و ضریب پلی ان (Polyen Index) در برگر تلفیقی ماهی کیلکا - کپور نقره ای طی نگهداری در سردخانه در دمای 18- درجه سانتیگراد

دوره 25، شماره 2، تیر 1395، صفحه 43-50
علی اصغر خانی پور؛ فاطمه مرادیان سرخی؛ یاسمن فهیم دژبان

5.

تغییرات میزان ازت فرار و هیستامین ماهی کیلکا در روشهای نگهداری

دوره 10، شماره 2، خرداد و تیر 1380، صفحه 31-40
علی سلمانی؛ سلیمان غلامی پور؛ مهدی یوسفیان

6.

تولید سْس از کیلکای دریای خزر به روش سنتی و صنعتی با استفاده از آنزیم ها و باکتری های پروتئولیتیک

دوره 12، شماره 2، شهریور 1382، صفحه 79-94
سهراب معینی؛ انوشه کوچکیان صبور

7.

رابطه بین تغییرات شیمیایی ماهی کیلکا Clupeonella engrauliformis با افت وزنی در طول مدت نگهداری در سردخانه 18- درجه سانتیگراد

دوره 18، شماره 2، مرداد و شهریور 1388، صفحه 129-140
سهراب معینی؛ مریم ثابتیان؛ علی خالقی گرجی؛ مهرداد فرهنگی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب