آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,734
تعداد مقالات31,158
تعداد مشاهده مقاله30,596,902
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,508,501

1.

بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری

دوره 9، شماره 3، آذر 1387، صفحه 153-170
علیرضا صادقی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ مهدی نصیری محلاتی؛ بلال صادقی

2.

بررسی تاثیر فعالیت پروتئولیتیکی باکتری های اسید لاکتیک با فرم کوکسی جدا شده از نمونه‌های شیر شتر بر کاهش حساسیت زایی پروتئین های کازئین شیر گاو

دوره 6، شماره 24، آذر 1396، صفحه 15-22
ریحانه کردسدهی؛ محمد ربانی‌خوراسگانی؛ اصغر طاهری کفرانی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب