آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,998
تعداد مقالات33,576
تعداد مشاهده مقاله44,210,429
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,562,999
صادقی, علیرضا, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, نصیری محلاتی, مهدی, صادقی, بلال. (1387). بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(3), 153-170.
علیرضا صادقی; فخری شهیدی; سید علی مرتضوی; مهدی نصیری محلاتی; بلال صادقی. "بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 3, 1387, 153-170.
صادقی, علیرضا, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, نصیری محلاتی, مهدی, صادقی, بلال. (1387). 'بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(3), pp. 153-170.
صادقی, علیرضا, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, نصیری محلاتی, مهدی, صادقی, بلال. بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 9(3): 153-170.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب