آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,034
تعداد مقالات33,942
تعداد مشاهده مقاله45,356,759
تعداد دریافت فایل اصل مقاله65,913,585
صادقی, علیرضا, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, نصیری محلاتی, مهدی, صادقی, بلال. (1387). بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(3), 153-170.
علیرضا صادقی; فخری شهیدی; سید علی مرتضوی; مهدی نصیری محلاتی; بلال صادقی. "بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 3, 1387, 153-170.
صادقی, علیرضا, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, نصیری محلاتی, مهدی, صادقی, بلال. (1387). 'بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(3), pp. 153-170.
صادقی, علیرضا, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, نصیری محلاتی, مهدی, صادقی, بلال. بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 9(3): 153-170.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب