آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,081
تعداد مشاهده مقاله29,246,310
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,351,589

1.

Using Beta-Glucan Isolated from Helianthus annuus Infected by Sclerotinia sclerotiorum in Bakery

دوره 4، شماره 2، آذر 2015، صفحه 201-207
Zohreh Rabiei؛ Sattar Tahmasebi Enferadi

2.

بررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب

دوره 5، شماره 19، شهریور 1395، صفحه 43-52
زهرا بهلولی؛ حمید رضا مهدوی عادلی؛ رضوان پور احمد

3.

تأثیر پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدلاکتیک و پری‌‌بیوتیک مانان‌‌الیگوساکارید و بتاگلوکان بر پارامترهای ایمنی قزل‌آلا و بقا در برابراسترپتوکوکوس اینائی

دوره 34، شماره 3، مهر 1400، صفحه 40-47
محمد هادی نخعی راد؛ عادل حقیقی خیابانیان اصل؛ قباد آذری تاکامی؛ وودود رضویلر؛ میثم تهرانی شریف

4.

تأثیر پروبیوتیک (مخمر ساکارومایسیس سرویسیه)، پری‌بیوتیک‌ها (الیگوساکاریدهای مانان و بتاگلوکان) و آنتی‌بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی شاخص‌های کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 28، شماره 3، مهر 1394، صفحه 90-97
سعیده ابدالی براباد؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ منصور رضائی؛ حمید دلدار


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب