آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,983
تعداد مشاهده مقاله45,731,215
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,177,514
ابدالی براباد, سعیده, انصاری پیرسرائی, زربخت, رضائی, منصور, دلدار, حمید. (1394). تأثیر پروبیوتیک (مخمر ساکارومایسیس سرویسیه)، پری‌بیوتیک‌ها (الیگوساکاریدهای مانان و بتاگلوکان) و آنتی‌بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی شاخص‌های کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), 90-97. doi: 10.22092/vj.2015.102116
سعیده ابدالی براباد; زربخت انصاری پیرسرائی; منصور رضائی; حمید دلدار. "تأثیر پروبیوتیک (مخمر ساکارومایسیس سرویسیه)، پری‌بیوتیک‌ها (الیگوساکاریدهای مانان و بتاگلوکان) و آنتی‌بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی شاخص‌های کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 3, 1394, 90-97. doi: 10.22092/vj.2015.102116
ابدالی براباد, سعیده, انصاری پیرسرائی, زربخت, رضائی, منصور, دلدار, حمید. (1394). 'تأثیر پروبیوتیک (مخمر ساکارومایسیس سرویسیه)، پری‌بیوتیک‌ها (الیگوساکاریدهای مانان و بتاگلوکان) و آنتی‌بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی شاخص‌های کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), pp. 90-97. doi: 10.22092/vj.2015.102116
ابدالی براباد, سعیده, انصاری پیرسرائی, زربخت, رضائی, منصور, دلدار, حمید. تأثیر پروبیوتیک (مخمر ساکارومایسیس سرویسیه)، پری‌بیوتیک‌ها (الیگوساکاریدهای مانان و بتاگلوکان) و آنتی‌بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی شاخص‌های کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 28(3): 90-97. doi: 10.22092/vj.2015.102116


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب