آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,766
تعداد مقالات31,497
تعداد مشاهده مقاله39,698,947
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,254,043
ابدالی براباد, سعیده, انصاری پیرسرائی, زربخت, رضائی, منصور, دلدار, حمید. (1394). تأثیر پروبیوتیک (مخمر ساکارومایسیس سرویسیه)، پری‌بیوتیک‌ها (الیگوساکاریدهای مانان و بتاگلوکان) و آنتی‌بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی شاخص‌های کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), 90-97. doi: 10.22092/vj.2015.102116
سعیده ابدالی براباد; زربخت انصاری پیرسرائی; منصور رضائی; حمید دلدار. "تأثیر پروبیوتیک (مخمر ساکارومایسیس سرویسیه)، پری‌بیوتیک‌ها (الیگوساکاریدهای مانان و بتاگلوکان) و آنتی‌بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی شاخص‌های کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 3, 1394, 90-97. doi: 10.22092/vj.2015.102116
ابدالی براباد, سعیده, انصاری پیرسرائی, زربخت, رضائی, منصور, دلدار, حمید. (1394). 'تأثیر پروبیوتیک (مخمر ساکارومایسیس سرویسیه)، پری‌بیوتیک‌ها (الیگوساکاریدهای مانان و بتاگلوکان) و آنتی‌بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی شاخص‌های کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), pp. 90-97. doi: 10.22092/vj.2015.102116
ابدالی براباد, سعیده, انصاری پیرسرائی, زربخت, رضائی, منصور, دلدار, حمید. تأثیر پروبیوتیک (مخمر ساکارومایسیس سرویسیه)، پری‌بیوتیک‌ها (الیگوساکاریدهای مانان و بتاگلوکان) و آنتی‌بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی شاخص‌های کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 28(3): 90-97. doi: 10.22092/vj.2015.102116


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب