آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,083
تعداد مقالات34,401
تعداد مشاهده مقاله48,357,452
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,046,415
بهلولی, زهرا, مهدوی عادلی, حمید رضا, پور احمد, رضوان. (1395). بررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(19), 43-52. doi: 10.22092/aasrj.2016.107586
زهرا بهلولی; حمید رضا مهدوی عادلی; رضوان پور احمد. "بررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 19, 1395, 43-52. doi: 10.22092/aasrj.2016.107586
بهلولی, زهرا, مهدوی عادلی, حمید رضا, پور احمد, رضوان. (1395). 'بررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(19), pp. 43-52. doi: 10.22092/aasrj.2016.107586
بهلولی, زهرا, مهدوی عادلی, حمید رضا, پور احمد, رضوان. بررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 5(19): 43-52. doi: 10.22092/aasrj.2016.107586


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب