آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,005
تعداد مقالات33,631
تعداد مشاهده مقاله44,472,436
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,934,379
بهلولی, زهرا, مهدوی عادلی, حمید رضا, پور احمد, رضوان. (1395). بررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(19), 43-52. doi: 10.22092/aasrj.2016.107586
زهرا بهلولی; حمید رضا مهدوی عادلی; رضوان پور احمد. "بررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 19, 1395, 43-52. doi: 10.22092/aasrj.2016.107586
بهلولی, زهرا, مهدوی عادلی, حمید رضا, پور احمد, رضوان. (1395). 'بررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(19), pp. 43-52. doi: 10.22092/aasrj.2016.107586
بهلولی, زهرا, مهدوی عادلی, حمید رضا, پور احمد, رضوان. بررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 5(19): 43-52. doi: 10.22092/aasrj.2016.107586


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب