آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,727
تعداد مقالات31,057
تعداد مشاهده مقاله28,301,836
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,269,166

1.

اثر پیش تیمار اسمز- اولتراسونیک و خشک ‌کردن تکمیلی با مایکروویو بر خصوصیات کیفی گیلاس سیاه خشک شده

دوره 15، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 67-82
زهره کرمی؛ قاسم یوسفی؛ زهرا امام‌جمعه

2.

اثر پیش تیمار اسمز- اولتراسونیک و خشک ‌کردن تکمیلی با مایکروویو بر خصوصیات کیفی گیلاس سیاه خشک شده

دوره 15، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 67-82
زهره کرمی؛ قاسم یوسفی؛ زهرا امام‌جمعه

3.

تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر کمّیت و کیفیت اسانس آگاستاکه (Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze)

دوره 31، شماره 5، آذر 1394، صفحه 789-800
زهرا عظیم‌زاده؛ عباس حسنی؛ محسن اسمعیلی

4.

مدل سازی ریاضی خواص بیوشیمیایی هویج در اثر خشک کردن توسط مایکروویو با پیش تیمار های مختلف به کمک روش سطح پاسخ

دوره 21، شماره 1، مرداد 1401، صفحه 35-56
محسن آزاد بخت؛ محمد جواد محمودی؛ رضا قزاق جاهد؛ محمد واحدی ترشیزی

5.

مقایسة آلودگی زدایی خشکبار(آلو، کشمش، و برگه) به دو روش مایکروویو و گوگردزنی

دوره 7، شماره 3، آذر 1385، صفحه 1-12
سودابه عین افشار


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب