آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,730
تعداد مقالات31,097
تعداد مشاهده مقاله29,601,318
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,387,808

1.

Comparison of free and nano-encapsulated Safran (Crocus sativus L.) petal extract effects on some quality indexes of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets

دوره 20، شماره 4، مهر 2021، صفحه 961-985

2.

ارزیابی خواص فیزیکی پودر عصاره اسطوخودوس (Lavandula stricta Del.) در خشک‌کن پاششی

دوره 36، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 317-328
حسین مشکوة؛ فاروق شریفیان؛ عادل حسین پور؛ علی محمد نیکبخت

3.

بررسی تأثیر همزمان مالتودکسترین و باکتری‌های پروبیوتیک بر ویژگی‌های رئولوژیکی خامه‌ترش

دوره 21، شماره 2، دی 1401، صفحه 15-30
فریال خادمی؛ علی معتمد زادگان؛ شهرام نقی زاده رئیسی؛ سیداحمد شهیدی

4.

بهینه سازی ریزپوشانی عصاره پوماس سیب و بررسی خواص ضدمیکروبی آن در مدل غذایی (کیک روغنی)

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 31-48
پروین شرایعی؛ الهام آذرپژوه

5.

تأثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر ریزپوشانی ترکیبات رنگی عصارة زعفران با استفاده از خشک کن انجمادی

دوره 15، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 25-38
پروین شرایعی؛ سودابه عین افشار؛ آزاده کمالی؛ راضیه نیازمند

6.

تأثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر ریزپوشانی ترکیبات رنگی عصارة زعفران با استفاده از خشک‌کن انجمادی

دوره 15، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 25-38
پروین شرایعی؛ سودابه عین‌افشار؛ آزاده کمالی؛ راضیه نیازمند

7.

خشک کردن عسل

دوره 07، شماره 13، بهمن 1395، صفحه 15-24


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب