آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,727
تعداد مقالات31,057
تعداد مشاهده مقاله28,346,436
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,272,056

1.

Effect of zinc sulfate stress and its interaction with ascorbic acid on some physiological parameters in Brassica napus

دوره 11، شماره 1، آذر 2010، صفحه 93-102
F. Khosheghbal؛ M. Ghorbanli؛ R. Hajihosseini

2.

آبگریز کردن چوب صنوبرکبوده ((Populus alba) با استفاده از امولسیون پارافین،کواترنری آمونیوم و نشاسته هیدراته

دوره 25، شماره 2، مهر 1389، صفحه 211-222
ایرج منصوریار؛ علینقی کریمی؛ قنبر ابراهیمی؛ احمد میرشکرایی؛ سهراب رحیمی

3.

ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگی‌های کریستالی و میکروسکوپی گرانول‌های نشاستۀ برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM )

دوره 14، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 13-24
رضا فرهمندفر؛ سیدعلی مرتضوی؛ رسول کدخدایی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ آرش کوچکی؛ مریم حسینی

4.

ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگی‌های کریستالی و میکروسکوپی گرانول‌های نشاستۀ برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 14، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 13-24
رضا فرهمندفر؛ سیدعلی مرتضوی؛ رسول کدخدایی؛ فریده طباطبایی‌یزدی؛ آرش کوچکی؛ مریم حسینی

5.

ارزیابی عملکرد، اجزای عملکرد و مکانیسم‌های فیزیولوژیکی بذر پنبه استحصالی از تنش‌های آبی

دوره 9، شماره 1، آبان 1400، صفحه 161-188
ام البنین چکانی؛ الهام فغانی؛ محمدرضا داداشی؛ حسین عجم نوروزی؛ برهان سهرابی مشک آبادی

6.

استفاده از یک روش مناسب استخراج نشاسته برای تعیین درصد آمیلوز در لاین‌ های جو بدون پوشینه

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1384، صفحه 37-47
علی‌ محمدخانی علی‌

7.

بررسی تأثیر ساختار آمیلوز و آمیلوپکتین بر کیفیت ارقام مختلف برنج ایرانی

دوره 16، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 61-70
فاطمه حبیبی؛ آسیه یحیی زاده

8.

بررسی جایگزینی خمیر کاغذ الیاف بلند وارداتی با نانو الیاف سلولز و مواد کاتیونی در ساخت کاغذ بادوام

دوره 36، شماره 2، تیر 1400، صفحه 157-169
جعفر ابراهیم پور کاسمانی؛ احمد ثمریها؛ علیرضا خاکی فیروز

9.

بررسی خواص فیزیکی نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته سیب زمینی- نانوبلور سلولز (NCC) استخراج شده از پنبه

دوره 15، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 27-38
روناک غلامی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان نیا؛ علی اکبر انتظامی؛ لیلا ابوالقاسمی فخری

10.

بررسی خواص فیزیکی نانوکامپوزیت‌های بر پایه نشاسته سیب زمینی- نانوبلور ‌سلولز (NCC) استخراج شده از پنبه

دوره 15، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 27-38
روناک غلامی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان‌نیا؛ علی‌اکبر انتظامی؛ لیلا ابوالقاسمی فخری

11.

تأثیر تغذیه سطوح مختلف نشاسته بر پرورش نوزاد و رشد جمعیت کلنی زنبورعسل (Apis mellifera)

دوره 06، شماره 11، بهمن 1394، صفحه 9-13

12.

تاثیر سطوح مختلف نشاسته های گندم و سیب زمینی بر کیفیت شیمیایی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix) و ماندگاری کنسرو تولیدی طی 24 ماه نگهداری

دوره 2، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 99-108
فریدون رفیع پور؛ مینا سیف زاده؛ سید حسن جلیلی

13.

تأثیر لایه‌های خودسامان نشاسته کاتیونی- کربوکسی متیل سلولز بر روی الیاف برگشتی خمیر نیمه‌شیمیایی سولفیت خنثی و خواص کاغذ تهیه‌شده

دوره 33، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 25-37
حمیدرضا رودی؛ حسیبه سعیدی؛ حسین کرمانیان

14.

ویژگی های آناتومی چوب ریشه و تنه درختچه اسکنبیل (Calligonum comosum) و نگاه اجمالی به ویژگی های فنی تخته خرده چوب ساخته شده از آن

دوره 30، شماره 4، دی 1394، صفحه 538-551
وحیدرضا صفدری



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب