آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,386,727
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,064
رفیع پور, فریدون, سیف زاده, مینا, جلیلی, سید حسن. (1397). تاثیر سطوح مختلف نشاسته های گندم و سیب زمینی بر کیفیت شیمیایی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix) و ماندگاری کنسرو تولیدی طی 24 ماه نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(بهار 97), 99-108.
فریدون رفیع پور; مینا سیف زاده; سید حسن جلیلی. "تاثیر سطوح مختلف نشاسته های گندم و سیب زمینی بر کیفیت شیمیایی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix) و ماندگاری کنسرو تولیدی طی 24 ماه نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, بهار 97, 1397, 99-108.
رفیع پور, فریدون, سیف زاده, مینا, جلیلی, سید حسن. (1397). 'تاثیر سطوح مختلف نشاسته های گندم و سیب زمینی بر کیفیت شیمیایی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix) و ماندگاری کنسرو تولیدی طی 24 ماه نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(بهار 97), pp. 99-108.
رفیع پور, فریدون, سیف زاده, مینا, جلیلی, سید حسن. تاثیر سطوح مختلف نشاسته های گندم و سیب زمینی بر کیفیت شیمیایی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix) و ماندگاری کنسرو تولیدی طی 24 ماه نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 2(بهار 97): 99-108.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب