آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,306
تعداد مشاهده مقاله41,390,109
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,565,161

1.

اثر سطوح مختلف نیاسین و کربوهیدرات جیره غذایی بر رشد، ترکیب لاشه و شاخص‌های بیوشیمیایی همولنف میگوی جوان وانامی (Litopenaeus vannamie)

صفحه 1-12
فریده زنده بودی؛ حمید محمدی آذرم؛ ابراهیم رجب‌زاده قطرمی؛ احمد قاسمی؛ عقیل دشتیان‌نسب

2.

ارائه الگوی مدیریت فرهنگی مبتنی بر سیاست‌های فرهنگی کاهش صید غیر مجاز در نوار ساحلی استان هرمزگان

صفحه 13-23
عباسعلی قیومی؛ مسلم دلیری؛ فرید جهانشاهلو

3.

تعیین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره اتانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر فلور باکتری‌های مولد فساد در فیله فیل ماهی (Huso huso)در زمان نگهداری در یخچال

صفحه 25-36
فرشته اورعی؛ سید ابراهیم حسینی؛ سید محمد جلیل ذریه زهرا؛ رضا صفری

4.

تاثیر متقابل سطوح مختلف شوری و مواجهه با آفت‌کش کلریپریفوس بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی سرم و موکوس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 37-44
مونا حسن خانی؛ سید علی اکبر هدایتی؛ محمد مازندرانی؛ طاهره باقری؛ علی جافر نوده

5.

اثر تجویز خوراکی عصاره زنجبیل (Zingiber officinale) بر فعالیت آنزیم‌‌‌های گوارشی و برخی پارامترهای بیوشیمیایی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

صفحه 45-55
ناصر شهرکی؛ محمد رضا ایمانپور؛ پریا اکبری؛ رقیه صفری؛ ولی الله جعفری

6.

شناسایی مولکولی و فیلوژنی گونه Gammarus komareki (Gammaridae) از رودخانه جاجرود با روش بارکدگذاری DNA

صفحه 57-69
سیامک یوسفی سیاه کلرودی؛ هادی یوسفی سیاهکلرودی؛ فریده چناری؛ شادی خاتمی

7.

مقایسه روش های مختلف آماده کردن جیره خوراک فراسودمند حاوی پروبیوتیک بومی تک سل بر شاخص های رشد پست لارو میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

صفحه 71-81
مریم میربخش؛ مهزاد برنجی؛ ژاله مهاجری برازجانی؛ بابک قائدنیا؛ محمد علی نظاری

8.

بررسی اثر عمق و زمان غوطه‌وری بر میزان صید در واحد تلاش ماهی مرکب ببری در گرگور با استفاده از مدل‌ خطّی تعمیم یافته (مطالعه موردی: شناورهای بندر بوشهر)

صفحه 83-92
رضا بدلی؛ سید یوسف پیغمبری؛ هادی رئیسی؛ محمد جواد شعبانی

9.

تاثیر عصاره الکلی گیاهان بن سرخ ( (Allium jesdanum، شنگ (Tragopon carcifolus) و شاتره (Fumaria parviflora) بر ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)

صفحه 93-108
صبا کوگانی؛ لاله رومیانی

10.

اثرات مجزا و تلفیقی مانان الیگوساکارید (Mannan oligosaccharide) و باکتری لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم (Lactobacillus plantarum) جیره بر برخی شاخصهای رشد و فاکتورهای خونی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

صفحه 109-120
محمد جواد جامی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ حامد پاکنژاد؛ محمود محسنی

11.

بررسی اثرات سینرژیک تغذیه با نانوذرات آهن و مس و مقایسه با اشکال معدنی آن بر عملکرد رشد و شاخص‌های خون شناسی بچه ماهی سفیدک سیستان Schizothorax zarudnyi Nikolskii, 1897

صفحه 121-131
علیرضا افشاری؛ ایمان سوری‌نژاد؛ احمد قرایی؛ سید علی جوهری؛ زهرا قاسمی

12.

جداسازی و بررسی ویژگی‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس‌های (Lactobacillus) روده قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و توان ضد باکتریایی آنها در برابر یرسینیا راکری (Yersinia ruckeri)

صفحه 133-142
نیکی نادعلیزاده طبری؛ سعید مشکینی؛ امیر توکمه‌چی

13.

بررسی آلودگی مناطقی از تالاب انزلی به باکتری‌های Yersinia enterocolitica و Listeria monocytogenes به روش کشت میکروبی وPCR و ارتباط آنها با pH و هدایت الکتریکی آب

صفحه 143-153
محمدهادی ابوالحسنی؛ زهرا طالبی؛ مریم پیامی خمیران

14.

بررسی تنوع و پراکنش ستاره‌‌های دریایی و ستاره‌‌های شکننده دریایی در سواحل ایرانی خلیج فارس در محدوده استان بوشهر

صفحه 155-166
شیوا سلطانی؛ ابراهیم رجب‌‌زاده قطرمی؛ سید محمد باقر نبوی؛ نعمت‌‌الله خراسانی

15.

تغییرات کیفی میگوی سرتیز (Metapenaeus affinis) طی نگهداری با تأخیر در یخ‌

صفحه 167-177
بهمن میربلوک؛ جواد قاسم زاده؛ سلیم شریفیان

16.

مطالعه تخمدان و تخمک‌‌زایی در خرچنگ شبح Ocypode rotundata (Miers, 1882) در جزیره قشم، خلیج فارس

صفحه 179-190
مجتبی نادری؛ جمیله پازوکی

17.

بررسی علل سفید شدگی مرجان‌های شاخ گوزنی (Acropora spp.) جزیره هندورابی

صفحه 191-196
س. بهزادی؛ ح. رامشی؛ ع. سالارپوری؛ م. درویشی؛ سجاد پور مظفر؛ ش. صیدمرادی؛ غ.غ. اکبرزاده

18.

مقایسه افزایش قیمت ماهی و قدرت خرید خانوارهای ایرانی

صفحه 197-202
مهناز ربانی‌ها؛ علی عوفی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب