اورعی, فرشته, حسینی, سید ابراهیم, ذریه زهرا, سید محمد جلیل, صفری, رضا. (1399). تعیین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره اتانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر فلور باکتری‌های مولد فساد در فیله فیل ماهی (Huso huso)در زمان نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), 1-13. doi: 10.22092/isfj.2020.121508
فرشته اورعی; سید ابراهیم حسینی; سید محمد جلیل ذریه زهرا; رضا صفری. "تعیین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره اتانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر فلور باکتری‌های مولد فساد در فیله فیل ماهی (Huso huso)در زمان نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1399, 1-13. doi: 10.22092/isfj.2020.121508
اورعی, فرشته, حسینی, سید ابراهیم, ذریه زهرا, سید محمد جلیل, صفری, رضا. (1399). 'تعیین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره اتانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر فلور باکتری‌های مولد فساد در فیله فیل ماهی (Huso huso)در زمان نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. 1-13. doi: 10.22092/isfj.2020.121508
اورعی, فرشته, حسینی, سید ابراهیم, ذریه زهرا, سید محمد جلیل, صفری, رضا. تعیین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره اتانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر فلور باکتری‌های مولد فساد در فیله فیل ماهی (Huso huso)در زمان نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; (): 1-13. doi: 10.22092/isfj.2020.121508


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.