آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,077
تعداد مشاهده مقاله28,838,977
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,320,496

1.

شناسنامه جلد 5-31


2.

استخراج، شناسایی و مقایسه ترکیب‌های تشکیل‌دهنده اسانس گل، برگ، ساقه و سرشاخه گلدار بومادران کوهستانی (Achillea vermicularis Trin.)

صفحه 743-752
محدثه‌السادات محمودزاده حسینی؛ فاطمه سفیدکن؛ پروین صالحی شانجانی؛ غلامرضا نجفی

3.

تأثیر کاربرد برگی عناصر ریزمغذی (آهن و روی) بر عملکرد، اجزای عملکرد و اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.)

صفحه 753-762
سمیرا مرادی؛ مجید پوریوسف؛ بابک عندلیبی

4.

بررسی تأثیر کاربرد سوپرجاذب تراکوتم و موسیلاژ اسفرزه بر برخی ویژگی‌های ریختی، زیستی، بازدهی مصرف آب و اسانس گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L. var. Keshkeni luvelou)

صفحه 763-775
سمیه بیگی؛ مجید عزیزی؛ سید حسین نعمتی؛ وحید روشن

5.

تأثیر زمان، دما و شرایط نگهداری بر برخی صفات فیتوشیمیایی و فیزیکوشیمیایی گیاه دارویی علف‌چشمه (Nasturtium officinale L.)

صفحه 776-788
محمدرضا حسندخت؛ سجاد جعفری

6.

تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر کمّیت و کیفیت اسانس آگاستاکه (Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze)

صفحه 789-800
زهرا عظیم‌زاده؛ عباس حسنی؛ محسن اسمعیلی

7.

بررسی تأثیر اسانس Rosmarinus officinalis L. بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسین‌های A، C و E استافیلوکوکوس اورئوس ATCC 29213

صفحه 801-811
مریم عزیزخانی؛ رزا ازنار؛ پاتریسیا الیزاکویویل

8.

بررسی اثر محافظتی عصاره گیاه گل‌راعی (Hypericum perforatum L.) بر برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی سرم خون در رت‌های دریافت‌کننده فنول

صفحه 812-821
مریم مدحج؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ محسن ساری؛ سمیه سالاری؛ اسرافیل منصوری

9.

اثر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست و کودهای زیستی بر میزان اسانس و جذب برخی عناصر زیره سبز (Cuminum cyminum L.)

صفحه 822-830
ستار غلامی گنجه؛ امین صالحی

10.

تأثیر اسانس چویل (Ferulago angulata (Schlecht.) Boiss.) و گندنای کوهی (Ballota aucheri Boiss.) بر شاخص‏های تغذیه‏ شپشه قرمز آرد Tribolium castaneum (Col.; Tenebrionidae)

صفحه 831-840
نازنین آتشی؛ مصطفی حقانی؛ حجت‌الله محمدی؛ محمد عبدالهی

11.

تأثیر محلول‌پاشی و پیش‌تیمار با سالیسیلیک اسید بر عملکرد و اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) در شرایط تنش خشکی

صفحه 841-852
فاطمه محتشمی؛ مجید پوریوسف؛ بابک عندلیبی؛ فرید شکاری

12.

ارزیابی عملکرد کمّی و کیفی کدوی تخم پوست کاغذی (Cucurbita pepo L.) تحت القای تنش کم‌آبی و کود نیتروژن

صفحه 853-863
سمیرا مالکی خضرلو؛ زین‌العابدین طهماسبی سروستانی؛ سید علی‌محمد مدرس ثانوی

13.

بررسی کمّی و کیفی اسانس گونه‌های آویشن (Thymus) کاشته شده در باغ گیاه‌شناسی ملی ایران

صفحه 864-880
مهدی میرزا؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ بهاره الهوردی ممقانی

14.

ارزیابی اثر ضدتکثیری فراکسیون‌های حاصل از عصاره گل سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) و اندام هوایی مفراح (Nepeta crispa L.) بر سلول‌های سرطان خون لاین K562

صفحه 881-890
اعظم بدرحداد؛ خسرو پیری؛ کامران منصوری

15.

بررسی تأثیر فسفر و روی بر عملکرد و اجزاء عملکرد اسفرزه (Plantago ovata Forsk.) در شهرستان بم

صفحه 891-902
سید محمدعلی وکیلی شهر بابکی؛ ناصر نصر

16.

بررسی عملکرد نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت روشهای تغذیه مختلف (متداول، ارگانیک و تلفیقی)

صفحه 903-918
محمدرضا کدوری؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ غلام‌حسین رحمانی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب