آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,008
تعداد مشاهده مقاله27,162,447
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,165,592

1.

شناسنامه جلد 2


2.

پیشگفتار

صفحه 3-14

3.

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس پونه Mentha pulegium L.

صفحه 15-25

4.

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس برازمبل Perovskia abrotanoides Karel.

صفحه 26-37

5.

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده عصاره اقاقیا Robina pseudoacacia L.

صفحه 38-46

6.

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده عصاره بیدمشک Salix aegyptiaca L.

صفحه 47-55

7.

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده عصاره گل طاووسی Spartium junceum L.

صفحه 56-63

8.

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده عصاره چای کوهی Stachys lavandolifolia Vahl.

صفحه 64-75

9.

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس چای کوهی Stachys lavandulifolia Vahl.

صفحه 76-82

10.

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس مینای شاه اسپرمی Tanacetum balsamita L. subsp. Balsamita

صفحه 83-91

11.

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس آویشن شیرازی Zataria multiflora Boiss.

صفحه 92-102

12.

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده کاکوتی کوهی Ziziphora clinopodioides Lam.

صفحه 103-114

13.

بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس کاکوتی Ziziphora tenuir L.

صفحه 115-120


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب