آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,595
تعداد مشاهده مقاله49,550,836
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,992,999
نعمت زاده, سیما, فرهمندفر, رضا, اسماعیل زاده کناری, رضا, فرمانی, جمشید, اثنی عشری, مریم. (1404). تأثیر روش‌های خشک کردن بر ویژگی‌های ساختاری، فیزیکی و حرارتی ژلاتین پای مرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(1), 109-122. doi: 10.22092/fooder.2025.368486.1414
سیما نعمت زاده; رضا فرهمندفر; رضا اسماعیل زاده کناری; جمشید فرمانی; مریم اثنی عشری. "تأثیر روش‌های خشک کردن بر ویژگی‌های ساختاری، فیزیکی و حرارتی ژلاتین پای مرغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 24, 1, 1404, 109-122. doi: 10.22092/fooder.2025.368486.1414
نعمت زاده, سیما, فرهمندفر, رضا, اسماعیل زاده کناری, رضا, فرمانی, جمشید, اثنی عشری, مریم. (1404). 'تأثیر روش‌های خشک کردن بر ویژگی‌های ساختاری، فیزیکی و حرارتی ژلاتین پای مرغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(1), pp. 109-122. doi: 10.22092/fooder.2025.368486.1414
نعمت زاده, سیما, فرهمندفر, رضا, اسماعیل زاده کناری, رضا, فرمانی, جمشید, اثنی عشری, مریم. تأثیر روش‌های خشک کردن بر ویژگی‌های ساختاری، فیزیکی و حرارتی ژلاتین پای مرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 24(1): 109-122. doi: 10.22092/fooder.2025.368486.1414


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب