آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,439
تعداد مشاهده مقاله48,851,522
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,312,582
قربانی, فریبا, عابدفر, عباس, مهرگان نیکو, علیرضا. (1404). تأثیر خمیر ترش نوع دوم سبوس برنج بهینه بر خصوصیات کیفی، محتوی مقدار اسید فیتیک و ماندگاری نان قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(1), 59-72. doi: 10.22092/fooder.2025.368600.1417
فریبا قربانی; عباس عابدفر; علیرضا مهرگان نیکو. "تأثیر خمیر ترش نوع دوم سبوس برنج بهینه بر خصوصیات کیفی، محتوی مقدار اسید فیتیک و ماندگاری نان قالبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 24, 1, 1404, 59-72. doi: 10.22092/fooder.2025.368600.1417
قربانی, فریبا, عابدفر, عباس, مهرگان نیکو, علیرضا. (1404). 'تأثیر خمیر ترش نوع دوم سبوس برنج بهینه بر خصوصیات کیفی، محتوی مقدار اسید فیتیک و ماندگاری نان قالبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(1), pp. 59-72. doi: 10.22092/fooder.2025.368600.1417
قربانی, فریبا, عابدفر, عباس, مهرگان نیکو, علیرضا. تأثیر خمیر ترش نوع دوم سبوس برنج بهینه بر خصوصیات کیفی، محتوی مقدار اسید فیتیک و ماندگاری نان قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 24(1): 59-72. doi: 10.22092/fooder.2025.368600.1417


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب