آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,081
تعداد مقالات34,371
تعداد مشاهده مقاله47,878,193
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,877,350
ابراهیم زاده, علی, قاسمی, مریم, مظاهری طهرانی, مصطفی, حدادخداپرست, محمدحسین. (1404). تاثیر استفاده از بایژل به عنوان جایگزین خامه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای پروسس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(1), 39-58. doi: 10.22092/fooder.2025.365834.1393
علی ابراهیم زاده; مریم قاسمی; مصطفی مظاهری طهرانی; محمدحسین حدادخداپرست. "تاثیر استفاده از بایژل به عنوان جایگزین خامه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای پروسس". سامانه مدیریت نشریات علمی, 24, 1, 1404, 39-58. doi: 10.22092/fooder.2025.365834.1393
ابراهیم زاده, علی, قاسمی, مریم, مظاهری طهرانی, مصطفی, حدادخداپرست, محمدحسین. (1404). 'تاثیر استفاده از بایژل به عنوان جایگزین خامه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای پروسس', سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(1), pp. 39-58. doi: 10.22092/fooder.2025.365834.1393
ابراهیم زاده, علی, قاسمی, مریم, مظاهری طهرانی, مصطفی, حدادخداپرست, محمدحسین. تاثیر استفاده از بایژل به عنوان جایگزین خامه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای پروسس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 24(1): 39-58. doi: 10.22092/fooder.2025.365834.1393


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب