آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,081
تعداد مقالات34,377
تعداد مشاهده مقاله47,994,989
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,920,211
رازقیان رستمی, غلامرضا, هدایتی‌فرد, مسعود, نصراله‌زاده ساروی, حسن, صفری, رضا, فیروزکندیان, شراره, رنجبر, وحید. (1404). تأثیر انواع روش‌های پخت در میزان چربی و اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری (امگا-3) فیله ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis). سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(2), 1-15. doi: 10.22092/isfj.2025.133929
غلامرضا رازقیان رستمی; مسعود هدایتی‌فرد; حسن نصراله‌زاده ساروی; رضا صفری; شراره فیروزکندیان; وحید رنجبر. "تأثیر انواع روش‌های پخت در میزان چربی و اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری (امگا-3) فیله ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 2, 1404, 1-15. doi: 10.22092/isfj.2025.133929
رازقیان رستمی, غلامرضا, هدایتی‌فرد, مسعود, نصراله‌زاده ساروی, حسن, صفری, رضا, فیروزکندیان, شراره, رنجبر, وحید. (1404). 'تأثیر انواع روش‌های پخت در میزان چربی و اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری (امگا-3) فیله ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(2), pp. 1-15. doi: 10.22092/isfj.2025.133929
رازقیان رستمی, غلامرضا, هدایتی‌فرد, مسعود, نصراله‌زاده ساروی, حسن, صفری, رضا, فیروزکندیان, شراره, رنجبر, وحید. تأثیر انواع روش‌های پخت در میزان چربی و اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری (امگا-3) فیله ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 34(2): 1-15. doi: 10.22092/isfj.2025.133929


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب