آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,983
تعداد مشاهده مقاله45,741,714
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,179,126
احمدی, امید. (1404). بهینه سازی شرایط عملیاتی دما و زمان فرآیند نمک زدایی از آب پنیر با استفاده از رزین های کاتیونی به روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(1), 1-14. doi: 10.22092/fooder.2025.366792.1401
امید احمدی. "بهینه سازی شرایط عملیاتی دما و زمان فرآیند نمک زدایی از آب پنیر با استفاده از رزین های کاتیونی به روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 24, 1, 1404, 1-14. doi: 10.22092/fooder.2025.366792.1401
احمدی, امید. (1404). 'بهینه سازی شرایط عملیاتی دما و زمان فرآیند نمک زدایی از آب پنیر با استفاده از رزین های کاتیونی به روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(1), pp. 1-14. doi: 10.22092/fooder.2025.366792.1401
احمدی, امید. بهینه سازی شرایط عملیاتی دما و زمان فرآیند نمک زدایی از آب پنیر با استفاده از رزین های کاتیونی به روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 24(1): 1-14. doi: 10.22092/fooder.2025.366792.1401


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب