آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,386,751
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,077
شیری قزقاپان, ایوب, غضنفری, شکوفه, هنربخش, شیرین. (1401). تاثیر اسانس نعناع فلفلی و آرتیفایر در جیره‌های کم انرژی بر شاخص تولید، هزینه خوراک مصرفی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(137), 101-116. doi: 10.22092/asj.2022.358247.2217
ایوب شیری قزقاپان; شکوفه غضنفری; شیرین هنربخش. "تاثیر اسانس نعناع فلفلی و آرتیفایر در جیره‌های کم انرژی بر شاخص تولید، هزینه خوراک مصرفی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 35, 137, 1401, 101-116. doi: 10.22092/asj.2022.358247.2217
شیری قزقاپان, ایوب, غضنفری, شکوفه, هنربخش, شیرین. (1401). 'تاثیر اسانس نعناع فلفلی و آرتیفایر در جیره‌های کم انرژی بر شاخص تولید، هزینه خوراک مصرفی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(137), pp. 101-116. doi: 10.22092/asj.2022.358247.2217
شیری قزقاپان, ایوب, غضنفری, شکوفه, هنربخش, شیرین. تاثیر اسانس نعناع فلفلی و آرتیفایر در جیره‌های کم انرژی بر شاخص تولید، هزینه خوراک مصرفی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 35(137): 101-116. doi: 10.22092/asj.2022.358247.2217


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب