آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,044
تعداد مقالات34,047
تعداد مشاهده مقاله46,444,418
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,511,661
سفیدکن, فاطمه, هادی, نجمه. (1401). اسانس مرزه‌های ایران، منبعی ارزشمند برای تهیه فراورده‌های طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(6), 47-59. doi: 10.22092/irn.2023.128397
فاطمه سفیدکن; نجمه هادی. "اسانس مرزه‌های ایران، منبعی ارزشمند برای تهیه فراورده‌های طبیعی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 6, 1401, 47-59. doi: 10.22092/irn.2023.128397
سفیدکن, فاطمه, هادی, نجمه. (1401). 'اسانس مرزه‌های ایران، منبعی ارزشمند برای تهیه فراورده‌های طبیعی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(6), pp. 47-59. doi: 10.22092/irn.2023.128397
سفیدکن, فاطمه, هادی, نجمه. اسانس مرزه‌های ایران، منبعی ارزشمند برای تهیه فراورده‌های طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 7(6): 47-59. doi: 10.22092/irn.2023.128397


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب