آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,005
تعداد مقالات33,630
تعداد مشاهده مقاله44,471,246
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,884,826
سفیدکن, فاطمه, هادی, نجمه. (1401). اسانس مرزه‌های ایران، منبعی ارزشمند برای تهیه فراورده‌های طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(6), 47-59. doi: 10.22092/irn.2023.128397
فاطمه سفیدکن; نجمه هادی. "اسانس مرزه‌های ایران، منبعی ارزشمند برای تهیه فراورده‌های طبیعی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 6, 1401, 47-59. doi: 10.22092/irn.2023.128397
سفیدکن, فاطمه, هادی, نجمه. (1401). 'اسانس مرزه‌های ایران، منبعی ارزشمند برای تهیه فراورده‌های طبیعی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(6), pp. 47-59. doi: 10.22092/irn.2023.128397
سفیدکن, فاطمه, هادی, نجمه. اسانس مرزه‌های ایران، منبعی ارزشمند برای تهیه فراورده‌های طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 7(6): 47-59. doi: 10.22092/irn.2023.128397


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب