آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,834,645
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,735,975
سفیدکن, فاطمه, هادی, نجمه. (1401). اسانس مرزه‌های ایران، منبعی ارزشمند برای تهیه فراورده‌های طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(6), 47-59. doi: 10.22092/irn.2023.128397
فاطمه سفیدکن; نجمه هادی. "اسانس مرزه‌های ایران، منبعی ارزشمند برای تهیه فراورده‌های طبیعی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 6, 1401, 47-59. doi: 10.22092/irn.2023.128397
سفیدکن, فاطمه, هادی, نجمه. (1401). 'اسانس مرزه‌های ایران، منبعی ارزشمند برای تهیه فراورده‌های طبیعی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(6), pp. 47-59. doi: 10.22092/irn.2023.128397
سفیدکن, فاطمه, هادی, نجمه. اسانس مرزه‌های ایران، منبعی ارزشمند برای تهیه فراورده‌های طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 7(6): 47-59. doi: 10.22092/irn.2023.128397


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب