آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها2,646
تعداد مقالات30,308
تعداد مشاهده مقاله20,471,826
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,752,115
میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. (1400). اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 167-188. doi: 10.22092/fooder.2022.351156.1279
الناز میلانی; فخری شهیدی; الهام انصاری فر; محمد خلیلیان موحد; فریده صالحی پور. "اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1400, 167-188. doi: 10.22092/fooder.2022.351156.1279
میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. (1400). 'اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 167-188. doi: 10.22092/fooder.2022.351156.1279
میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(2): 167-188. doi: 10.22092/fooder.2022.351156.1279


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب