رضائی, علی. (1401). مروری بر ترکیبات، خصوصیات و کاربردهای قسمتهای مختلف میوه انار (Punica granatum L.) با تاکید بر روغن هسته آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(4), 22-41.
علی رضائی. "مروری بر ترکیبات، خصوصیات و کاربردهای قسمتهای مختلف میوه انار (Punica granatum L.) با تاکید بر روغن هسته آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, 4, 1401, 22-41.
رضائی, علی. (1401). 'مروری بر ترکیبات، خصوصیات و کاربردهای قسمتهای مختلف میوه انار (Punica granatum L.) با تاکید بر روغن هسته آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(4), pp. 22-41.
رضائی, علی. مروری بر ترکیبات، خصوصیات و کاربردهای قسمتهای مختلف میوه انار (Punica granatum L.) با تاکید بر روغن هسته آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 3(4): 22-41.