آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,873
تعداد مقالات32,555
تعداد مشاهده مقاله42,418,938
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,194,579
سالم, ارمغان, شهیدی, سیداحمد, محبی, محبت, آل حسینی, الهام. (1400). بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو). سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 63-80. doi: 10.22092/fooder.2020.128391.1250
ارمغان سالم; سیداحمد شهیدی; محبت محبی; الهام آل حسینی. "بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1400, 63-80. doi: 10.22092/fooder.2020.128391.1250
سالم, ارمغان, شهیدی, سیداحمد, محبی, محبت, آل حسینی, الهام. (1400). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 63-80. doi: 10.22092/fooder.2020.128391.1250
سالم, ارمغان, شهیدی, سیداحمد, محبی, محبت, آل حسینی, الهام. بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(2): 63-80. doi: 10.22092/fooder.2020.128391.1250


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب