آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,022
تعداد مقالات33,775
تعداد مشاهده مقاله45,104,275
تعداد دریافت فایل اصل مقاله52,417,247
میرحسینی مقدم, مهسا, شریفان, انوشه, سیدین اردبیلی, سید مهدی. (1400). بررسی اثر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیه‌پذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس آویشن در بسته‌بندی نان پیتا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 189-206. doi: 10.22092/fooder.2021.126440.1222
مهسا میرحسینی مقدم; انوشه شریفان; سید مهدی سیدین اردبیلی. "بررسی اثر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیه‌پذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس آویشن در بسته‌بندی نان پیتا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1400, 189-206. doi: 10.22092/fooder.2021.126440.1222
میرحسینی مقدم, مهسا, شریفان, انوشه, سیدین اردبیلی, سید مهدی. (1400). 'بررسی اثر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیه‌پذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس آویشن در بسته‌بندی نان پیتا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 189-206. doi: 10.22092/fooder.2021.126440.1222
میرحسینی مقدم, مهسا, شریفان, انوشه, سیدین اردبیلی, سید مهدی. بررسی اثر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیه‌پذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس آویشن در بسته‌بندی نان پیتا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(2): 189-206. doi: 10.22092/fooder.2021.126440.1222


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب