آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,034
تعداد مقالات33,949
تعداد مشاهده مقاله45,402,377
تعداد دریافت فایل اصل مقاله68,182,910
میرحسینی مقدم, مهسا, شریفان, انوشه, سیدین اردبیلی, سید مهدی. (1400). بررسی اثر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیه‌پذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس آویشن در بسته‌بندی نان پیتا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 189-206. doi: 10.22092/fooder.2021.126440.1222
مهسا میرحسینی مقدم; انوشه شریفان; سید مهدی سیدین اردبیلی. "بررسی اثر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیه‌پذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس آویشن در بسته‌بندی نان پیتا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1400, 189-206. doi: 10.22092/fooder.2021.126440.1222
میرحسینی مقدم, مهسا, شریفان, انوشه, سیدین اردبیلی, سید مهدی. (1400). 'بررسی اثر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیه‌پذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس آویشن در بسته‌بندی نان پیتا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 189-206. doi: 10.22092/fooder.2021.126440.1222
میرحسینی مقدم, مهسا, شریفان, انوشه, سیدین اردبیلی, سید مهدی. بررسی اثر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیه‌پذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس آویشن در بسته‌بندی نان پیتا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(2): 189-206. doi: 10.22092/fooder.2021.126440.1222


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب