آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,766
تعداد مقالات31,497
تعداد مشاهده مقاله39,698,883
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,254,002
میرحسینی مقدم, مهسا, شریفان, انوشه, سیدین اردبیلی, سید مهدی. (1400). بررسی اثر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیه‌پذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس آویشن در بسته‌بندی نان پیتا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 189-206. doi: 10.22092/fooder.2021.126440.1222
مهسا میرحسینی مقدم; انوشه شریفان; سید مهدی سیدین اردبیلی. "بررسی اثر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیه‌پذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس آویشن در بسته‌بندی نان پیتا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1400, 189-206. doi: 10.22092/fooder.2021.126440.1222
میرحسینی مقدم, مهسا, شریفان, انوشه, سیدین اردبیلی, سید مهدی. (1400). 'بررسی اثر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیه‌پذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس آویشن در بسته‌بندی نان پیتا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 189-206. doi: 10.22092/fooder.2021.126440.1222
میرحسینی مقدم, مهسا, شریفان, انوشه, سیدین اردبیلی, سید مهدی. بررسی اثر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیه‌پذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس آویشن در بسته‌بندی نان پیتا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(2): 189-206. doi: 10.22092/fooder.2021.126440.1222


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب