احمدپور, امیر, دوست محمدی, کاظم, زرین, موسی. (1400). تأثیر افزودن سطوح مختلف دانه گلرنگ به جیره شترهای تک‎کوهان بر کیفیت و کمیت اسیدهای 18 کربنه شیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(40), 83-90. doi: 10.22092/aasrj.2021.126098
امیر احمدپور; کاظم دوست محمدی; موسی زرین. "تأثیر افزودن سطوح مختلف دانه گلرنگ به جیره شترهای تک‎کوهان بر کیفیت و کمیت اسیدهای 18 کربنه شیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 40, 1400, 83-90. doi: 10.22092/aasrj.2021.126098
احمدپور, امیر, دوست محمدی, کاظم, زرین, موسی. (1400). 'تأثیر افزودن سطوح مختلف دانه گلرنگ به جیره شترهای تک‎کوهان بر کیفیت و کمیت اسیدهای 18 کربنه شیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(40), pp. 83-90. doi: 10.22092/aasrj.2021.126098
احمدپور, امیر, دوست محمدی, کاظم, زرین, موسی. تأثیر افزودن سطوح مختلف دانه گلرنگ به جیره شترهای تک‎کوهان بر کیفیت و کمیت اسیدهای 18 کربنه شیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 10(40): 83-90. doi: 10.22092/aasrj.2021.126098


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.