لطفی, صفورا, جهانیان نجف آبادی, حسین, ساکی, علی اصغر, زمانی, پویا. (1400). تأثیر استفاده از سطوح مختلف پودر دانه اسپند در جیره بر عملکرد، کیفیت تخم و خصوصیات لاشه در بلدرچینهای ژاپنی تخم‌گذار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(40), 27-40. doi: 10.22092/aasrj.2021.351662.1207
صفورا لطفی; حسین جهانیان نجف آبادی; علی اصغر ساکی; پویا زمانی. "تأثیر استفاده از سطوح مختلف پودر دانه اسپند در جیره بر عملکرد، کیفیت تخم و خصوصیات لاشه در بلدرچینهای ژاپنی تخم‌گذار". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 40, 1400, 27-40. doi: 10.22092/aasrj.2021.351662.1207
لطفی, صفورا, جهانیان نجف آبادی, حسین, ساکی, علی اصغر, زمانی, پویا. (1400). 'تأثیر استفاده از سطوح مختلف پودر دانه اسپند در جیره بر عملکرد، کیفیت تخم و خصوصیات لاشه در بلدرچینهای ژاپنی تخم‌گذار', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(40), pp. 27-40. doi: 10.22092/aasrj.2021.351662.1207
لطفی, صفورا, جهانیان نجف آبادی, حسین, ساکی, علی اصغر, زمانی, پویا. تأثیر استفاده از سطوح مختلف پودر دانه اسپند در جیره بر عملکرد، کیفیت تخم و خصوصیات لاشه در بلدرچینهای ژاپنی تخم‌گذار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 10(40): 27-40. doi: 10.22092/aasrj.2021.351662.1207


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.