آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,829
تعداد مقالات32,098
تعداد مشاهده مقاله40,862,778
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,112,366
شویک‌لو, امیررضا. (1400). دانش بومی ساخت فرآورده‌های لبنی محلی و نقش آن در دست‌یابی به امنیت غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(38), 17-30. doi: 10.22092/aasrj.2021.353966.1222
امیررضا شویک‌لو. "دانش بومی ساخت فرآورده‌های لبنی محلی و نقش آن در دست‌یابی به امنیت غذایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 38, 1400, 17-30. doi: 10.22092/aasrj.2021.353966.1222
شویک‌لو, امیررضا. (1400). 'دانش بومی ساخت فرآورده‌های لبنی محلی و نقش آن در دست‌یابی به امنیت غذایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(38), pp. 17-30. doi: 10.22092/aasrj.2021.353966.1222
شویک‌لو, امیررضا. دانش بومی ساخت فرآورده‌های لبنی محلی و نقش آن در دست‌یابی به امنیت غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 10(38): 17-30. doi: 10.22092/aasrj.2021.353966.1222


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب