آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,087
تعداد مقالات34,477
تعداد مشاهده مقاله49,207,181
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,676,355
عقبایی, کوثر, خنجری, علی, آخوندزاده بستی, افشین, کوهی, محمدکاظم, مقیمی, نجمه, بابلانی مقدم, نیما, تیموری فرد, رضا, بریری, دامون. (1400). مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلم‌های ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانس‌های گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتری‌های بیماریزای غذازاد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 85-96. doi: 10.22092/fooder.2020.125287.1201
کوثر عقبایی; علی خنجری; افشین آخوندزاده بستی; محمدکاظم کوهی; نجمه مقیمی; نیما بابلانی مقدم; رضا تیموری فرد; دامون بریری. "مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلم‌های ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانس‌های گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتری‌های بیماریزای غذازاد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1400, 85-96. doi: 10.22092/fooder.2020.125287.1201
عقبایی, کوثر, خنجری, علی, آخوندزاده بستی, افشین, کوهی, محمدکاظم, مقیمی, نجمه, بابلانی مقدم, نیما, تیموری فرد, رضا, بریری, دامون. (1400). 'مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلم‌های ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانس‌های گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتری‌های بیماریزای غذازاد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 85-96. doi: 10.22092/fooder.2020.125287.1201
عقبایی, کوثر, خنجری, علی, آخوندزاده بستی, افشین, کوهی, محمدکاظم, مقیمی, نجمه, بابلانی مقدم, نیما, تیموری فرد, رضا, بریری, دامون. مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلم‌های ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانس‌های گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتری‌های بیماریزای غذازاد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(2): 85-96. doi: 10.22092/fooder.2020.125287.1201


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب