آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,856
تعداد مقالات32,385
تعداد مشاهده مقاله41,499,221
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,697,725
نیکوفرد, وجیهه, یعقوبفر, اکبر, قاضی هرسینی, شهاب. (1398). اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های‌ غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(30), 3-12. doi: 10.22092/aasrj.2018.122091.1150
وجیهه نیکوفرد; اکبر یعقوبفر; شهاب قاضی هرسینی. "اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های‌ غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 30, 1398, 3-12. doi: 10.22092/aasrj.2018.122091.1150
نیکوفرد, وجیهه, یعقوبفر, اکبر, قاضی هرسینی, شهاب. (1398). 'اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های‌ غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(30), pp. 3-12. doi: 10.22092/aasrj.2018.122091.1150
نیکوفرد, وجیهه, یعقوبفر, اکبر, قاضی هرسینی, شهاب. اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های‌ غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 8(30): 3-12. doi: 10.22092/aasrj.2018.122091.1150


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب