آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,081
تعداد مقالات34,371
تعداد مشاهده مقاله47,895,582
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,880,966
نیکوفرد, وجیهه, یعقوبفر, اکبر, قاضی هرسینی, شهاب. (1398). اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های‌ غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(30), 3-12. doi: 10.22092/aasrj.2018.122091.1150
وجیهه نیکوفرد; اکبر یعقوبفر; شهاب قاضی هرسینی. "اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های‌ غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 30, 1398, 3-12. doi: 10.22092/aasrj.2018.122091.1150
نیکوفرد, وجیهه, یعقوبفر, اکبر, قاضی هرسینی, شهاب. (1398). 'اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های‌ غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(30), pp. 3-12. doi: 10.22092/aasrj.2018.122091.1150
نیکوفرد, وجیهه, یعقوبفر, اکبر, قاضی هرسینی, شهاب. اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های‌ غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 8(30): 3-12. doi: 10.22092/aasrj.2018.122091.1150


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب